Vedete

Ce familie frumoasă are Dan Ristei! Fratele lui Florin Ristei e tatăl unei fetiţe

Ce familie frumoasă are Dan Ristei! Fratele lui Florin Ristei e tatăl unei fetiţe camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Pe Florin Ristei îl vedem la TV sau la concerte, dar fratele lui a preferat să stea în spatele camerelor de filmat. Dan Ristei are o meserie de care e mândru, dar, mai ales, o familie de nota 10!

Îl cunoaştem pe Florin Ristei de ani de zile, de când era copil. Anii au trecut, el a câştigat show-ul X-Factor, dar şi un loc special în industria muzicală din România. Urcă mereu pe scenă, dar despre viaţa personală a povestit aşa de puţin. Am aflat însă că are un frate mai mare, unul de care e tare mândru. 

Este vorba despre Dan Ristei! În vârstă de 42 de ani, acesta a preferat să stea în spatele luminii reflectoarelor. Acesta a lucrat pentru o perioadă ca operator şi editor video chiar la Antena 1, iar acum deţine propria companie de producţie. Aşadar, e posibil să îl vedem cu camera de filmat pe umăr la diverse evenimente. Se pare că Dan Ristei a cochetat pentru o scurtă vreme şi cu muzica şi chiar avea de gând să urmeze Conservatorul, la sugestia mamei sale.

„Mama a vrut să urmeze Conservatorul, dar pe vremea lor muzica nu îţi asigura neapărat un venit. Ea ştie să cânte la pian, la acordeon, dar s-a făcut profesoară. Fratele meu a început cu chitara încă de mic, el m-a ajutat să învăţ. El cântă foarte bine, a fost şi pe scenă cu mine la „Te cunosc de undeva’! Bunica mea a cântat muzică populară cu Filarmonica, iar tata este un bun dansator! (…) La noi talentul se moşteneşte din familie şi aş vrea să îl mai aduc pe fratele meu la nişte cântări. El a fost tot timpul omul din spatele camerelor, eu eram ăla mic şi cu tupeu”, povestea Florin Ristei despre fratele său, în urmă cu ceva timp.

Alături de Florin, Dan Ristei a apărut şi în emisiunea "Te cunosc de undeva", dar şi la "Asia Express". Acesta şi-a format şi o familie frumoasă de care e tare mândru. Are o soţie şi o fetiţă minunată. În trei au văzut lumea, o mulţime de oraşe, au călătorit în Dubai, în Sevilla, la Roma. 

Priviţi în galeria foto imagini cu familia lui Dan Ristei!

Florin Ristei şi Dan Ristei au participat împreună la Asia Express

Pe cei doi fraţi i-am putut vedea la Asia Express, sezonul 3. Din păcate, ei nu au ajuns în marea finală, în urma duelului împotriva lui Radu şi a lui Alex Abagiu, Florin Ristei şi Dan Ristei au părăsit cursa, fiind a patra echipă eliminată din competiţie!

Florin Ristei a mărturisit atunci că are cel mai tare frate: "Nu aveţi cum să înţelegeţi emoţiile pe care le-am trăit. Nu s-a legat nimic în ziua respectivă, şi a fost de-ajuns o singură zi proastă care să ne trimită acasă. Asta e farmecul showului, că e atât de imprevizibil. Aşa competitiv cum sunt, nu-mi pare rău că n-am câştigat. Îmi pare rău doar că n-am putut să mă joc până la capăt.

Pentru mine Asia Express a fost mai mult decât o emisiune. A fost cea mai tare experienţă de viaţă de până acum, şi unul dintre puţinele show-uri tv în care m-am dedicat 100%. Vreau să-i aplaudaţi şi să le mulţumim împreună tuturor echipelor, producţiei, cameramanilor şi reporterilor. Şi să nu uit: am cel mai tare frate! Asia Express continuă. Din păcate, fără noi 😀"

Foto: Facebook