News

Ce familie frumoasă şi numeroasă are Loredana: „Tu ai creat clanul Groza“

Ce familie frumoasă şi numeroasă are Loredana: „Tu ai creat clanul Groza“

Ea este una dintre cele mai iubite artiste din România, cu o carieră de zeci de ani în muzică şi televiziune, însă tot ce a făcut pare că i se datorează tatălui ei, dacă ar fi să ne luăm după cea mai recentă postare a Loredanei Groza de pe Instagram.

În urmă cu 24 de ore, tatăl artistei a împlinit 82 de ani, iar Loredana Groza le-a împărtăşit fanilor din mediul online o fotografie în care apare alături de familia ei, iar la descriere îi urează tatălui ei „La mulţi ani“ în cel mai frumos mod posibil.

„La mulţi ani, tataie, la cei 82 de ani! Dumnezeu ne-a binecuvantat cu cel mai minunat tată de pe pământ! Sunt recunoscătoare pentru fiecare clipă pe care am trăit-o şi o trăiesc în preajma ta! Eşti lumină, inspiraţie, forţă, tărie de caracter, disciplină, loialitate, credinţă, muncă asiduă, talent infinit, cel mai tare povestitor, poet, eşti dragoste necondiţionată! Eşti definiţia bărbatului adevărat! Tu ai creat clanul Groza, după chipul şi asemănarea ta! Îţi dorim viaţă lunga şi fericită cu sănătate şi să ne scrii în continuare cărţi pline de înţelepciune şi haz! Te iubim, Lori, Elena, David, Cristi & Leonida“, a scris artista pe Instagram.

Modifică Setările