Vedete

Ce îl împiedică pe Dani Oţil să se însoare cât mai repede: "Uite câţi bolnavi căsătoriţi sunt printre noi!"

Ce îl împiedică pe Dani Oţil să se însoare cât mai repede: "Uite câţi bolnavi căsătoriţi sunt printre noi!"

Nici pandemia nu îi opreşte! Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu vor să se căsătorească înainte de naşterea copilului, aşa că în această perioadă pun la punct ultimele detalii. Birocraţia le dă însă cel mai mult de furcă.

“M-am mai lungit de un cm. Vreau să mă însor şi îmi trebuie toate documentele din urmă: certificat de naştere şi altele. Nu am înţeles de ce îţi trebuie analize. Uite câţi bolnavi căsătoriţi sunt printre noi!', a spus Dani Oţil.

Dani Oţil şi Gabriela Prisăcariu sunt împreună de doi ani. Prezentatorul de la Antena 1 şi-a cerut iubita în căsătorie pe când se aflau într-o vacanţă în Mexic.

“A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de… Am pus inelul la cală. Nu am simţit momentul să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră. După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela. Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină', a mărturisit Dani Oţil.

 

Modifică Setările