Lifestyle

Ce mari s-au făcut nepoţii Deliei. Artista i-a adus la X Factor

Ce mari s-au făcut nepoţii Deliei. Artista i-a adus la X Factor camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Jessie şi micuţul Bogdănel, nepoţeii Deliei, au fost musafirii de pe platourile X Factor şi au ajutat-o pe jurată să se încarce cu energie.

Delia, care este şi naşa de botez a micuţilor, le-a făcut cunoştinţă celor doi cu ceilalţi juraţi şi i-a lăsat să asiste la repetiţii, spre încântarea acestora. Emoţia este la înălţime în cel de-al zecelea sezon X Factor, care va avea o dublă premieră pe 6 şi 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1. Juraţii Loredana, Ştefan Bănică, Delia şi Florin Ristei vor avea parte de concurenţi şi spectacol de zece, iar emoţiile îi vor ţine cu sufletul la gură atât pe ei, cât şi pe cei de acasă.

De zece ani, Răzvan şi Dani, gazdele emisiunii, au străbătut ţara în lung şi în lat pentru a căuta factorul X şi au reuşit să găsească de fiecare dată acele prezenţe care au făcut istorie. În 2021, Răzvan şi Dani sunt hotărâţi să deschidă noi porţi şi, mai mult, au pregătit şi surprize, atât pentru cei de acasă, cât şi pentru juraţii Loredana, Ştefan Bănică, Delia şi Florin Ristei.

 

Comentarii

Modifică Setările