News

Ce mari şi schimbaţi sunt acum copiii lui Andrei Pavel! Imagini noi cu adolescenţii fostului sportiv

Ce mari şi schimbaţi sunt acum copiii lui Andrei Pavel! Imagini noi cu adolescenţii fostului sportiv camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În vârstă de 46 de ani, fostul mare tenisman român se poate declara un tată fericit.

Chiar dacă lucrurile nu au mers cu mama celor doi copii ai lui, nemţoaica Simone, de care a divorţat între timp, Andrei Pavel are o relaţie minunată cu fiii lui, Caroline şi Marius, pe care-i vizitează în America cât se poate de des. 

Iar copiii lui Andrei se pare că au o relaţie minunată şi cu noua femeie din viaţa lui, Adriana Vârbanciu. Iată ce ne declara chiar Pavel, anul trecut, legat de aceste legături de familie: Caroline are 19 ani, este în al doilea an la facultate, iar Marius are 16 ani şi jumătate. Au cunoscut-o pentru prima oară pe Adriana în vara anului trecut şi le-a plăcut foarte mult de ea. Ne-am dus la ei acasă, în Arizona, unde Adriana s-a cunoscut şi cu fosta mea soţie. S-a înţeles foarte bine şi cu fosta mea soţie, care are, la rândul ei, o relaţie. Chiar ne înţelegem foarte bine cu toţii. Asta înseamnă că ţinem unii la alţii şi nu aveam resentimente. Iar asta mă bucură foarte mult.

Această armonie reiese şi din postările de pe contul de Instagram al fostului mare sportiv, acolo unde Andrei împărtăşeşte cu fanii crâmpeie din viaţa lui de familie.

Pe Instagramul lui Pavel, putem vedea numeroase fotografii cu fiica şi cu fiul acestuia, doi adolescenţi frumoşi şi blonzi, care o moştenesc fizic, din acest punct de vedere, pe mama lor.