Spectacole

De ce nu mai vine Julio Iglesias în România

Fanii artistului spaniol de-abia aşteptau să-l revadă pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, însă spectacolul acestuia a fost contramandat. Organizatorii regretă situaţia creată şi le transmit celor care au cumpărat bilete să le păstreze.

Unii au crezut că de vină a fost gafa lui Mihai Gâdea, care, avându-l invitat în platou pe Iglesias Jr., l-a pus pe acesta să spună un slogan anti-Băsescu.

În realitate, artistul, care ar fi trebuit să susţină un show la Sala Palatului pe 2 iulie, are probleme de sănătate. Julio Iglesias a fost internat, pe 16 iunie, într-o clinică din Miami, unde, pe19 iunie, a fost supus unei intervenţii chirurgicale microscopice la spate. În prezent, acesta se află sub supravegherea medicilor clinicii Miami Physical Therapy Associates din SUA, care i-au prescris repaus total pentru următoarele şase săptămâni, fapt care l-a obligat pe Julio Iglesias să suspende concertele din turneul internaţional programate pâna în luna august.

Deşi pregătirile pentru concertul de la Bucureşti se aflau în linie dreaptă, organizatorii regretă această situaţie neprevăzută şi îi informează pe spectatori că show-ul din 2 iulie nu se anulează, ci va fi reprogramat până la sfârşitul acestui an, noua dată urmând să fie anunţată în cel mai scurt timp posibil.

Persoanele care deţin bilete pentru acest concert sunt rugate să le păstreze, întrucât acestea rămân valabile pentru show-ul reprogramat.

Totodată, spectatorii vor avea posibilitatea de a le schimba cu bilete la concertele organizatorului Arta Scenei anunţate pentru următoarea perioadă sau le vor putea returna, în perioada 2 iulie - 1 septembrie, la punctele de vânzare de unde au fost procurate, în vederea recuperării contravalorii acestora, scrie Mediafax.ro

Foto: pagina personală