News

Ce picioare! Melanie Griffith, în fustă mini la 60 de ani. Arată bine?

Ce picioare! Melanie Griffith, în fustă mini la 60 de ani. Arată bine?

Este una dintre cele mai dezinvolte actriţe de la Hollywood şi asta o dovedeşte chiar şi prin stilul său vestimentar. Melanie Griffith, 60 de ani, diva anilor ’80  care a cucerit publicul cu un sex-appeal afişat în filmele acelei perioade, se întoarce în stil mare. A purtat o fustă mini la cel mai recent eveniment la care a participat. A fost soţia unui bărbat frumos şi faimos, Antonio Banderas, o iubire crâncenă, cu tatuaje şi lacrimi, care s-a încheiat în mod apoteotic în 2014, după 18 ani de mariaj, divorţul pronunţându-se abia în 2015. De-a lungul timpului, s-au iubit cu năbădăi, iar Melanie era foarte fericită la braţul bărbatului căruia i-a dăruit chiar şi un copil, pe Stella Banderas, acum în vârstă de 21 de ani. Alături de Kris Jenner în vârstă de 62 de ani. Actriţa nu a primit cu braţele deschise anii care au urmat şi care au lăsat amprente pe chipul său. Ajunsă la 60 de ani, Melanie este aproape desfigurată de operaţiile estetice de care a devenit dependentă. Cât despre trup, mereu a fost în formă, cu o siluetă trasă prin inel care i-a permis să poarte orice vestimentaţie şi-a dorit şi în care a arătat întotdeauna foarte sexy. Cu toate acestea, cea mai recentă apariţie a blondei, nu a fost privită cu ochi buni de către fani. "Griffiths nu mai arată tânără încă de acum câteva decenii.", "Sunt un dezastru!", au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase ale fanilor.

Ba mai mult, au dezaprobat în totalitate ţinuta purtată de actriţă care i-a lăsat picioarele nu tocmai exemplare la vedere. Melanie a îmbrăcat o rochie mini peste care a purtat un palton negru, lăsându-şi picioarele cu semne de îmbătrânire, în toată splendoarea lor. Fotografiată alături de Kris Jenner (62), mama celebrelor Kardashian - Jenner, Griffith a fost într-un dezavantaj orbitor. Ţinuta nu a avantajat-o deloc, ba mai mult, a vrut să fie sexy, dar a eşuat. Ce-i drept, mult mai bine arată prietena sa Kris, şi ea o fană a operaţiilor estetice. Cel puţin outfitul purtată de ea, all black, care nu a lăsat deloc pielea la vedere, a fost mult mai interesant, mai elegant şi mai reuşit.

Arată Mellanie Griffith bine la 60 de ani?

Prezente la premiera "Artist Disaster" în Los Angeles, duminică seara, cele două dive a atras atenţia pe covorul roşu, mai ales că discrepanţa dintre ţinutele lor a fost una majoră. Cu toate că picioarele divei de la Hollywood, Melanie Griffith, nu arat[ tocmai formidabil, apreciem forma fizică în care se află la 60 de ani.

Foto: Getty Images, Splash News