News

Ce planuri au vedetele noastre de Sărbători?

Ce planuri au vedetele noastre de Sărbători?

Dan Cruceru, Crăciun la SPA, Revelion la restaurant

“De Crăciun, plecăm cu căţel şi purcel la Sibiu, în gaşcă mare, patru familii. Mergem să ne relaxăm la un SPA şi îi lăsăm pe alţii să ne servească. Au şi mâncare tradiţională, aşa că nu vom rata sarmalele, şoriciul şi pomana porcului. Sperăm să prindem şi ceva zăpadă artificială pe pârtiile din Păltiniş, astfel încât să o pun pe Sophia din nou pe schiuri", spune cel mai cool tătic din showbiz.

Happy3Family

Şi cum în ajunul Crăciunului niciun copil nu este sărit de Moş, Sophia, fiica lui Dan, are şi ea o lista clară de cadouri pe care şi le doreşte. "Anul acesta, lista dorinţelor Sophiei nu a fost foarte mare, dar nici prea mică. Şi-a dorit  vreo cinci jucării, pe care le va şi primi, pentru că a fost cuminte".

"De Revelion, ne distrăm ca tinereii, dar tot cu toată familia după noi. Mergem într-un restaurant-club şi sperăm să dansăm pe mese până în zori", mărturiseşte Dan Cruceru.

Lili Sandu, ajutor de bucătar pentru mama sa, de Sărbători

lili-sandu

"Anul acesta, ca de fiecare dată, petrec Crăciunul alături de familie. Sărbătoarea Crăciunului este preferată mea, mă reîntoarce mereu la copilărie, la oamenii dragi, la cei pe care i-am pierdut, la tradiţiile familiei mele şi la revederea cu Moş Crăciun care mă face mereu să mă bucur ca un copil", spune actriţa.

"De sărbători, mama este cea care se ocupă de meniu. Eu sunt doar ajutor de bucătar. Gust câte puţin din fiecare specialitate pentru că, pentru mama nu există scuze legate de vreun regim vegan, vegetarian pe care eu l-aş avea şi pe bună dreptate, găteşte atât de bine încât nu pot rezista tentaţiei. Cozonacul şi tortul sunt preferatele mele", mărturiseşte vedetă.

Iuliana Tudor, premieră de Crăciun

IulianaTudor_1 copy

"Anul acesta, în premieră, am decis să schimbăm un pic tradiţia şi să pregătim cozonacii la noi acasă, în Bucureşti. Până acum, de Crăciun, casa părinţilor mei de la Băicoi mirosea a cozonac aburind, proaspăt scos din cuptor", spune prezentatoarea emisiunii "O dată-n viaţă" de la TVR 1.

"Vom petrece Crăciunul la Băicoi, cu toată familia, cu părinţii soţului meu, cu copii, nepoţi, cu bucate tradiţionale pe masă, iar noaptea dintre ani ne va găsi în Bucureşti, urmând că după Sărbători să mergem câteva zile la schi, în România", declară Iuliana Tudor.

Sore, primul Crăciun cu fetiţa ei

SORE

"Anul acesta voi petrece primul Crăciun alături de Erin şi sunt foarte încântată. Sper să îi fi transmis dragostea pentru perioada această, mereu am simţit că se pot întâmplă miracole în preajma Crăciunului şi acesta este unul dintre motivele pentru care mă voi strădui să îi creez şi lui Erin un peisaj feeric în jurul bradului. Voi petrece sărbătorile de iarnă acasă, în familie. Favoritele pentru masă de Crăciun sunt salată de boeuf şi cozonacul cu nucă. Tradiţia este că pe 25 decembrie, orice ar fi, să ne strângem toată familia, să petrecem Crăciunul împreună. Cumva simt că perioada această a anului ne aminteşte să fim buni, generoşi, iubitori", spune artista.

Cât priveşte noaptea dintre ani, Sore spune că nu are superstiţii, dar poartă întotdeauna ceva nou. "Nu am superstiţii legate de noaptea dintre ani, ci mai degrabă un obicei: să port ceva nou", mai spune artista.