News

Ce se va întâmpla cu averea de 125 de milioane de dolari a lui Daniel Craig. Actorul nu o lasă copiilor

Ce se va întâmpla cu averea de 125 de milioane de dolari a lui Daniel Craig. Actorul nu o lasă copiilor

Decizia a fost luată! Celebrul actor Daniel Craig a hotărât că averea sa impresionantă nu o să ajungă în mâinile copiilor săi! 

Se pare că actorul nu le va lasa copiilor săi niciun ban din averea lui de 125 de milione de dolari. Actorul care-l interpretează pe James Bond a făcut declaraţii neaşteptate privind agonisirea sa de ani de zile: "ideea de moştenire este dezagreabilă", scrie The Independent.

Daniel Craig e de părere că acest concept de moştenire e lipsit de gust şi spune că "filozofia mea este să-i cheltuiesc sau să-i donez până mor. Nu vreau să las sume mari de bani generaţiei următoare", a mai precizat acesta conform Saga Magazine. 

Până acum, Daniel Craig are 52 de ani si doi copii: o fiică de doi ani cu actriţa Rachel Weis şi o altă fiică de 28 de ani din mariajul anterior cu Fiona Loudon. 

Coronavirusul amână lansarea următorului film din seria "James Bond"

Producţia urma să intre în cinematografe luna viitoare, dar va avea premiera în noiembrie. "Filmul va putea fi văzut în Marea Britanie pe 12 noiembrie 2020, iar în celelalte ţări la date ulterioare.  Lansarea din Statele Unite este programată pe 25 noiembrie 2020", au anunţat producătorii francizei prin intermediul unui mesaj publicat pe contul oficial de Twitter al personajului James Bond.

În acest lungmetraj, actorul britanic Daniel Craig interpretează pentru ultima oară rolul principal, cel al agentului 007. În “No Time To Die / Nu e vreme de murit” pare că James Bond s-a pensionat. Liniştea lui nu dureaza, însă, foarte mult, pentru că vechiul lui prieten din CIA, Felix Leiter, are nevoie de serviciile lui. Aşa ajunge pe urmele unui infractor misterios care are pe mâini o nouă şi foarte periculoasă tehnologie.

 

Modifică Setările