News

Ce semnifică tatuajul de pe spatele lui Ben Affleck de care toată lumea râde. Jennifer Lopez îl consideră îngrozitor

Ce semnifică tatuajul de pe spatele lui Ben Affleck de care toată lumea râde. Jennifer Lopez îl consideră îngrozitor camera-retro icon Vezi galeria 13 poze

În plină pasiune descătuşată dintre Ben Affleck şi J Lo, fanii vedetei latine au readus în atenţia opiniei publice un interviu din 2016, în care diva este întrebată ce părere are despre tatuajul lui Ben, iar ea răspunde: ”Este îngrozitor, urât, are prea multe culori, iar un tatuaj se presupune că este ceva interesant, nu urât ca acesta. Este clar... prea colorat.”

Acum fanii celor doi se întreabă cum va face diva să-l convingă pe actor să îşi îndepărteze tatuajul. Problema este că Ben îl adoră. Iată ce spunea cândva despre el: ”Am pe spate un tatuaj cu pasărea Phoenix, vietatea care se ridică din flăcări. Reprezintă ceva foarte important pentru mine. Are multiple semnificaţii”, a mărturisit actorul în emisiunea lui Ellen DeGeneres în 2019. ”Îmi place, e ceva ce ţine de intimitatea mea, de aceea nu îl arăt. Îmi iubesc tatuajul şi sunt foarte mulţumit de el.”

Affleck şi-a conceput controversatul desen de pe spate în 2015, după despărţirea de fosta soţie şi mama copiilor săi, Jennifer Garner.

În primă fază a spus că ar fi fost fals, fiindcă recunoaşte, reacţia oamenilor nu a fost pozitivă. Însă de atunci şi-a apărat talismanul norocos tatuat pe spate.

Fiindcă cuplul Bennifer a recunoscut relaţia oficial pe Instagram, discuţia a revenit, având în vedere că de ziua sa J Lo a stat într-un splendid costum de baie, iar Ben a pozat cu cămaşa pe el.

O adevărată discuţie s-a format pe Twitter, oamenii pariind cât timp va mai rezista Phoenix-ul pe spatele actorului, dacă Jennifer detestă tatuajul.

Cineva chiar a glumit: ”Nici nu vrem să ne gândim ce tatuaj urât va alege, dacă se va despărţi de Lopez. Probabil îşi va picta tot pieptul şi stomacul cu soldaţi spartani apărând cetatea de un asediu.”

Rămâne de văzut dacă dezbaterile publice îi vor afecta lui Ben Affleck tatujul mult prea colorat.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările