News

Ce soţie frumoasă are Cristi Iacob! Cum a început idila dintre cunoscutul actor şi Gabriela

Ce soţie frumoasă are Cristi Iacob! Cum a început idila dintre cunoscutul actor şi Gabriela camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

S-au cunoscut la repetiţiile pentru piesa ''Dragostea durează trei ani'', dar povestea lor a trecut proba timpului. Iubirea a fost atât de mare încât cei doi au renunţat la relaţiile în care erau implicaţi şi s-au căsătorit rapid.

Nunta lor a fost una de basm. Actorul a venit la nuntă pe un cal alb. “Eu sunt de părere că maşini scumpe, cu sute de cai putere se mai găsesc, dar cai albi mai puţin. Le doresc tuturor să treaca prin ce-am trecut eu, a fost sublim, splendid’’, a spus Cristi.

 

De atunci, iubirea lor curge lin înainte. Actorul nu ştie cum să îşi mai răsfeţe soţia, chiar dacă pentru asta trebuie să intre şi în bucătărie.

“Eu sunt cel care găteşte în casă. Cred că o femeie nu trebuie să stea în bucătărie. Soţia mea intră totuşi dar, eventual, ca să facă un ceai... Revenind, mie chiar îmi place să gătesc şi să fac, în special, borşuri de peşte. Îmi place să inventez reţete şi am şi un ingredient secret, iubirea!”, spune Cristi.

Cei doi nu au copii, dar pisica Usi e în centrul atenţiei. „Am văzut-o în curtea mănăstirii Pătrunsa, unde mă afam cu Gabriela. Îmi amintesc că era o lapoviţă îngrozitoare afară, iar ea stătea cuminte pe o masă... Avea vreo opt luni şi era o delicată. Am plecat atunci dar, peste o săptămână, m-am întors după ea. Aşa a intrat Usi – acesta e numele pe care i l-a dat un călugăr de acolo – în familia noastră”, povesteşte actorul.

Mai nou, Cristi Iacob poate fi văzut şi în serialul Sacrificiul.„ Îi dau viaţă unui general în rezervă, lucru curios pentru mine, întrucât este un rol matur, eu fiind obişnuit să joc puşti năbădăioşi, golani ori mafioţi. Mă provoacă acest personaj, pentru că este unul rigid care are şi o doză de comic, dar acel comic ia viaţă din situaţiile cu care el se confruntă. Un alt aspect care mă provoacă este faptul că eu de fel sunt un tip mai expansiv, iar acum trebuie să mă ţin în frâu şi să dozez lucrurile ca să nu par isteric, deşi este un general nervos!”, mărturiseşte actorul.