News

Ce spune avocatul fostului Principe Nicolae despre recuperarea titlului acestuia

Ce spune avocatul fostului Principe Nicolae despre recuperarea titlului acestuia

Radu Enache a vorbit despre intenţia lui Nicholas Medforth Mills de a-şi recupera drepturile în Familia Regală.

Avocatul fostului principe Nicolae a acordat un interviu în care a vorbit despre hotărârea lui Nicolae de a-şi revendica titlurile de care a fost deposedat în august 2015.

„Cei din Casa Regală au arătat o deschidere către Nicolae, acceptându-l acolo unde îi este locul, la ceremonialul funerar. După ce nu i-a fost îngăduit să-şi vadă bunicul pe patul de moarte timp de zece minute, măcar la catafalc să-i poată fi alături pentru a-şi lua rămas bun aşa cum se cuvine. (...)  Doreşte să fie reintegrat în Familia Regală. Decretul de înlăturare nu i-a fost comunicat în original. El nu a semnat declaraţia de acceptare de înlăturare de la succesiune. Se încearcă discreditarea sa. Ceea ce fac ei nu prea este demn de Casa Regală. Asta se face în alte straturi sociale, dar Nicolae este dispus să revendice ceea ce-i aparţine de fapt", a explicat Radu Enache, avocatul fostului Principe Nicolae, pentru publicaţia Taifasuri.
Această declaraţie vine şi în contextul în care lui Nicholas Medforth Mills i-a fost interzis, la funeraliile bunicului său, atât să urce în Trenul Regal, cât şi să participe la parastasul Majestăţii Sale.
Potrivit aceluiaşi Radu Enache, Nicolae va fi prezent în instanţă în luna ianuarie. Custodele Coroanei Regale, Principesa Margareta, l-a dat în judecată pentru tentativă de violare de domiciliu. Este vorba despre momentul în care fostul Principe a încercat să intre în reşedinţa bunicului său pentru a-şi lua rămas bun.