Vedete

Ce spune Pepe despre relaţia cu Raluca. Cei doi se gândesc să renunţe la afacerea pe care o au

Ce spune Pepe despre relaţia cu Raluca. Cei doi se gândesc să renunţe la afacerea pe care o au camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Pepe crede că această perioadă are şi părţile ei bune, pentru că a reuşit să stea mai mult cu familia.

“A fost o perioadă frumoasă. Am spus la un moment dat, pe o intervenţie, şi foarte mulţi m-au felicitat, că dacă ar fi să vedem partea plină a paharului, ar trebui să privim perioada aceasta ca pe o perioadă de regăsire. Să ne dăm seama că sunt lucruri care contează mai mult decât alergătura zilnică, iar familia este cap de listă. Şi ce nu am făcut … de la teme online cu Maria şi până la joacă cu Rosa, orice. Sport, gătit, joacă, cursuri, curăţenie, joacă, filme, live-uri împreună” , a mărturisit artistul pentru Click.

Cu toate astea, solistul recunoaşte că îi e dor să meargă la biserică, să se regăsească cu cei apropiaţi.

Cât despre relaţia cu Raluca, Pepe are convingerea că merge mai bine ca niciodată. La câte lucruri au fost de făcut, numai de certuri nu mai era timp. Normal că mai există divergenţe pe anumite subiecte, dar sunt contradicţii, nu certuri. Şi întotdeauna, cel care are dreptate are şi câştig de cauză’’, a adăugat solistul.

Chiar dacă restricţiile au fost ridicate, Pepe nu îşi redeschide salonul. Ba chiar se gândeşte să îl vândă.

“Am stat, am citit, ne-am gândit ... am citit din nou şi am hotărât ! Pentru moment rămâne închis, asta pentru a evita orice, fie că vorbim de răspândirea virusului sau de îmbolnăviri, fie că vorbim de amenzi, dosare penale sau mai ştiu eu ce. Îmi pare rău pentru toate persoanele care au sunat pentru programări dar deocamdată, din toate punctele de vedere este mai bine aşa.

În condiţiile actuale mă gândesc totodată să îl închiriez sau de ce nu să şi vând totul la cheie, aşa că aştept oferte”, a fost mesajul postat de Pepe pe o reţea de socializare.

 

 

 

Comentarii

Modifică Setările