News

Ce spunea Lili Sandu la "Măruţă" pe 15 decembrie, ziua în care a aflat că este însărcinată? FOTO&VIDEO

Ce spunea Lili Sandu la "Măruţă" pe 15 decembrie, ziua în care a aflat că este însărcinată? FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Tocmai ce-a dat vestea cea mare că aşteaptă un copil, dar timp de două luni a ţinut totul secret.

Lili Sandu (40) şi Silviu Ţolu (28) au aflat că vor deveni părinţi înainte de Sărbători, dar au decis ca bucuria acestei veşti să rămână una personală, vreme de două luni.

Mai exact, cei doi au ţinut secretul încă din 15 decembrie 2019.

Culmea este că, în aceeaşi zi, câteva ore mai târziu, Lili Sandu infirma la Pro TV vestea, spunându-i lui Cătălin Măruţă: "Nu, nu sunt însărcinată. Ştiu că sunt zvonuri. Noi ne dorim foarte mult acest lucru şi nu pot să-ţi dau acum un răspuns, pentru că nu ştiu, te-aş minţi. Din câte ştiu eu, nu sunt, dar acum ştii cum e... dacă în trei zile aflu că sunt... că a fost în ţară, în weekend. Ideea e că noi ne dorim foarte mult un copil, pentru că e firesc. Am simţit şi foarte multă presiune, sunt foarte mulţi oameni care-şi doresc lucrul ăsta pentru noi, ceea ce ne bucură. (...) Când o să se întâmple, o să fim fericiţi şi o să vorbim atunci. S-au aliniat planetele, s-au deschis chakrele... (...) De câţi ani ne cunoaştem noi? Sunt genul care şi-ar face un test de sarcină într-o emisiune TV?"

Uite ce a mai spus Lili Sandu în emisiunea "La Măruţă":