Lifestyle

Ce-ţi rezervă astrele în perioada 14-23 octombrie?

Ce-ţi rezervă astrele în perioada 14-23 octombrie?

Berbec

La serviciu lucrurile merg ca unse. Dar programul încărcat îţi dezechilibrează alimentaţia. Ai grijă la siluetă. Cei singuri ar putea descoperi într-un partener de afaceri un posibil partener de viaţă, iar relaţia voastră ar putea deveni una romantică. Asta îţi va seta şi un nou mood: dorinţa de a pătrunde noi adevăruri spirituale profunde.

Taur

Abilitatea ta de a fi eficient la birou va fi supusă unui test dur în perioada asta, când ţi se dublează volumul de muncă. În acelaşi timp, însă, sunt mari oportunităţi de a fi promovat. Şi pentru cei pe cont propriu e o perioadă propice: după data de 13, astrele spun că vor înflori noi proiecte. Solicitarea în muncă şi-ar putea spune cuvântul în relaţia de cuplu, însă.

Gemeni

În perioada asta ai chef de distracţie, de joacă, de petrecut şi invitat prieteni acasă. De-asta faci şi o mică investiţie în schimbarea decorului din casă. Eşti deschis unor noi prietenii şi conexiuni. Şi comunicarea cu colegii este foarte bună. Iar Luna Nouă de pe 13 octombrie va fi favorabilă iniţierii unor proiecte artistice.

Rac

Un conflict mai vechi în familie are toate şansele să se rezolve acum, ocazie cu care poţi, în sfârşit, demara un proiect în care sunt implicaţi şi membri ai familiei. Acest aspect este încurajat de Luna Nouă de pe 13 octombrie. Iar după 15 octombrie, vei fi dispus şi mai mult la a-ţi împărtăşi gândurile şi emoţiile cu cei din jur, fapt ce-ţi va cimenta nişte prietenii benefice.

Leu

După data de 15 eşti tot mai preocupat de familie şi de consolidarea şi siguranţa acestei zone. Ai planuri din ce în ce mai mari în ceea ce priveşte familia: fie te gândeşti la oficializarea relaţiei, fie eşti gata să vă mutaţi într-o casă nouă, să deveniţi părinţi sau să demaraţi împreună o afacere. Totodată, nu mai eşti tentat să risipeşti banii pe shopping, ci să-i cheltuieşti pe lucruri cu adevărat importante.

Fecioară

Îţi analizezi cu mare atenţie finanţele şi noi posibilităţi de a face bani, pentru că te preocupă ideea de a fi mai productiv şi mai eficient. Iar astrele sunt de partea ta, fiindcă în perioada aceasta se pot ivi nişte oportunităţi financiare de neratat. Chiar data de 13 octombrie, când e Lună Nouă, este o ocazie ideală pentru un astfel de nou proiect profitabil.

Balanţă

Astrele îţi transferă acum o energie fantastică până spre mijlocul lui noiembrie. Devii in magent în cercul de prieteni, iniţiezi întâlniri şi tot felul de acţiuni. Totodată eşti înclinat spre examinarea scării tale de valori. Unii dintre voi sunt tentaţi să investească în aspectul fizic, o intervenţie estetică nu e exclusă. Dar chiar îţi doreşti asta?

Scorpion

Traversezi o perioadă mai puţin prielnică: de felul tău uşor iritabil, acum chiar ai o predispoziţie spre conflicte. Ai noroc, însă, că eşti înconjurat de persoane echilibrate şi înţelegătoare. Iar dacă, totuşi, starea ta e cauzată de un lucru pe care te-ai abţinut până acum să-l pui pe tapet, după data de 15 vei spune lucrurilor pe nume, spre binele tău.

Săgetător

Eşti gata să-ţi asumi rolul principal într-o activitate de grup prin care vei lega prietenii ce te vo aduce mai aproape de realizarea unui vis important pentru tine. Dacă lucrurile se leagă cum trebuie, poţi deja pune bazele acestui proiect pe 13 octombrie, când vine Luna Nouă. Totuşi, nu te extenua. E posibil să descoperi o problemă de sănătate, aşa că ai grijă de tine.

Capricorn

Cariera şi imaginea ta publică sunt pe plus în perioada asta. Cu atât mai mult cu cât ai norocul unei oportunităţi nesperate, de care profiţi din plin. E posibil să ai parte de o promovare sau de o mărire de salariu, după ce şefii ţi-au urmărit cu satisfacţie evoluţia. Iar după data de 15, îi vei comunica unui factor de decizie ideile tale, care vor fi foarte apreciate.

Vărsător

Traversezi un interval prielnic pentru studii, cursuri de specializare şi dezvoltare personală. E posibil chiar să pleci în strănătate pentru aceste studii. Te poate aştepta, de altfel, o călătorie în care să şi trăieşti o puternică pasiune, în cazul în care eşti single. Astfel de schimbări pot, însă, să nască nişte conflicte pe plan familial, cu apropiaţii care nu le vor vedea cu ochi buni.

Peşti

În sfârşit, ieşi din hibernare cu toată energia transmisă de planete şi reiei legătura cu vechi prieteni. Eşti într-o formă bună, dar în continuare eşti tentat să te pierzi în detalii nesemnificative şi să despici firul în patru, unul dintre defectele tale care te pot aduce în mijlocul unor tensiuni. Din fericire, orice conflicte apar acum se vor rezolva pe cale amiabilă.

Comentarii

Modifică Setările