News

Ce vedetă îl va interpreta pe Regele rock 'n roll-ului Elvis Presley în noul film despre viaţa lui?

Ce vedetă îl va interpreta pe Regele rock 'n roll-ului Elvis Presley în noul film despre viaţa lui?

Este moda filmelor despre vieţile cântăreţilor celebri, iar Elvis Presley nu putea lipsi dintre personaje, chiar dacă este un personaj mai greu de interpretat convingător tocmai din cauza atâtor imitatori penibili. Aceasta este greaua misiune a regizorului Baz Luhrmann

Warner Bros realizează un nou film: dedicat Regelui Rock n Roll, filmul vorbeşte despre relaţia lui Elvis Presley cu Colonelul Tom Parker, extrem de controversat în lumea managementului muzical, despre care se ştie că a făcut o înţelegere legendară cu marele muzician, pentru a încasa nu mai puţin de 50% din veniturile lui şi care nu a acceptat niciun contract pentru un concert în Europa al lui Elvis, Regele cântând exclusiv în America. Un rol, aşadar, dificil cel al colonelului, pentru care se ştie că Baz l-a ales pe Tom hanks. Dar şi mai grea este alegerea interpretului lui Elvis. Tu ce părere ai: cine seamănă mai bine? Nouă ni se pare de departe că cele mai mari şanse le are Austin Butler, dar, desigur, contează şi talentul, nu doar asemănarea fizică.

Pe cine are în vedere Baz? Iată finaliştii:

Ansel Elgort - cunoscut din The Fault in Our Stars şi Baby Driver);

Miles Teller - a jucat în Whiplash, era cât pe-aci să obţină rolul principal din La La Land şi în curând va fi văzut în Top Gun: Maverick;

Austin Butler - iubitul Vanessei Hudgens, care va fi văzut în curând în mult aşteptatul film al lui Quentin Tarantino Once Upon a Time In Hollywood;.

Harry Styles - o alegere neaşteptată, controversată, a fostului frontman al formaţiei pentru adolescenţi One Direction, care a făcut trecerea în lumea filmului cu un rol în Dunkirk.

Modifică Setările