News

Cea mai faimoasă actriţă franceză a suferit o gafă vestimentară de proporţii la Cannes!

de admin

Cea mai faimoasă actriţă franceză a suferit o gafă vestimentară de proporţii la Cannes!

Pe fermecătoarea actriţă o admirăm şi-acum, la 48 de ani, graţie carierei pe care şi-a clădit-o de 30 de ani în filme mari internaţionale. Prezenţa ei la Cannes se datorează rolului de jurat al Festivalului, alături de Jake Gyllenhaal, Guillermo del Toro, Xavier Dolan sau Sienna Miller. Dar pentru că trebuia să se întâmple ceva penibil la eveniment, iată şi momentul: o gafă vestimentară a ţintit-o pe Sophie Marceau.

O ştim de când a păşit în lumea filmului, în anii ’80, când a câştigat Premiul César pentru cel mai bun debut. Rapid, a ajuns în filme europene aclamate la festivaluri, culminând ca star internaţional în producţii precum Braveheart, Firelight sau The World Is Not Enough (din seria James Bond). Acum este şi actriţă, şi autoare, şi regizor, şi scenaristă şi a fost soţia lui Christopher Lambert până anul trecut.

Pe 14 mai, la ediţia 68 a Festivalului de la Cannes, Sophie Marceau a purtat o rochie albă fină, de satin, parte peste parte, pe covorul roşu, foarte frumoasă pe silueta ei subţire şi tonifiată. însă când să păşească pe scări, la braţul lui Guillermo del Toro, a dat la o parte o bucată din rochie prea brusc şi prea mult, lăsând fotografilor şansa de-a capta momentul jenant trăit de actriţă, căreia i s-a văzut lenjeria intimă. Este a doua oară când suferă o gafă vestimentară jenantă la Cannes, după ce în 2005 a purtat o ţinută prea decoltată, lăsând sânii cu totul la vedere.

FOTO HEPTA, GETTY IMAGES