News

Cea mai sexy vrăjitoare de Halloween. Sub costum se ascunde o actriţă celebră!

Cea mai sexy vrăjitoare de Halloween. Sub costum se ascunde o actriţă celebră! camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cum Halloween, cea mai înfricoşătoare sărbătoare din an, are loc în această noapte, vedetele de la Hollywood s-au mobilizat pentru a-şi alege cele mai originale costume. Şi dacă unele dintre dive au petrecut în avans cu câteva zile, schimbând ţinute care mai de care mai amuzante sau, de ce nu, sexy, ei bine, această actriţă celebră în Cetatea Filmului a ales să intre în pielea unei vrăjitoare, dar nu una rea şi urâtă, ci o vrăjitoare sexy şi la modă. Actriţa a ales să se îmbrace în vrăjitoare. Are 51 de ani, dar asta nu o împiedică să participe la o petrecere tematică, mai ales că în ultima vreme viaţa sa s-a schimbat în bine. Este din ce în ce mai dezinhibată, are o relaţie cu un bărbat mult mai tânăr, se îmbracă provocator şi, să recunoaştem, ne impresionează cu fiecare apariţie publică.

Halle Berry, căci despre ea este vorba, le-a dezvăluit prietenilor de pe Instagram ce personaj va interpreta de Halloween, iar pozele cu ea îmbrăcată în vrăjitoare sunt superbe. Este o vrăjitoare atipică, una extrem de sexy, mai ales că s-a pregătit în detaliu pentru acest eveniment, de la unghii, coafură şi machiaj, la haine şi accesorii, toate combinându-se pentru o apariţie de excepţie.

Halle a îmbrăcat o rochie mov prună cu trenă şi cu mâneci  tip fluture, dresuri plasă cu model de pânză de păianjen, pantofi cu toc, dar şi o pălărie impresionantă. Desigur, şi-a pus o perucă brunetă cu şuviţe albastre, accesorii gotice, iar machiajul a fost unul profesional, cu ochii creionaţi cu negru şi buzele strălucitoare. Vă place costumul ei?

Foto: Instagram

Modifică Setările