Agenda

Cei mai buni concurenţi care au apărut vreodată în Supravieţuitorul

Cei mai buni concurenţi care au apărut vreodată în Supravieţuitorul

Concurenţii de la prima ediţie românească Este vorba, evident, de cei care au apărut, de-a lungul timpului, în show-ul mamă, cel american, care a debutat în anul 2000, pe canalul CBS. E drept că premiul cel mare, de un milion de dolari, a atras, în cele 33 de ediţii difuzate până în prezent, cei mai buni strategi şi concurenţi cu o deosebită rezistenţă fizică şi psihică, însă aceste nume au jucat atât de sclipitor acest joc, încât au devenit vedete în State.

Mai mult, numele acestor câştigători sau finalişti au fost introduse în Survivor Hall of Fame, fiind votaţi atât de fani, cât şi de oameni implicaţi în producţia emisiunii. Iar fanii români ai acestui reality-show sigur au auzit de ei.

Rob Mariano during the seventh episode of SURVIVOR: HEROES VS. VILLAINS, Thursday, April 1 (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Robert Voets ©2009 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.
Rob Mariano

Robert "Boston Rob" Mariano, 40 de ani

Unul dintre cei mai buni, dacă nu cel mai bun concurent din toate timpurile, a participat la mai multe ediţii Survivor şi de fiecare dată s-a clasat printre primii. Însă în ediţia din 2011, Survivor: Redemption Island, la a patra apariţie în acest show, a plecat cu marele premiu de un milion de dolari. A rămas până azi un nume de referinţă în acest concurs deosebit de popular, alături de soţia sa, Amber.

parvati
Parvati Shallow

Parvati Shallow, 33 de ani

Americanca din Florida a câştigat marele premiu în ediţia din 2008 a show-ului american, Survivor: Micronesia, după o încerare nereuşită în altă ediţie, Survivor: Cook Islands. Este considerată de fanii acestui concurs ca fiind una dintre cele mai bune concurente feminine ale tuturor timpurilor: inteligentă, vicleană şi seducătoare.

Russell Hantz, of the Zapatera tribe, during the third episode of Survivor: Redemption Island, Wednesday, March 2 (8:00 - 9:00 PM ET/PT) on the CBS Television Network. Photo:Monty Brinton/CBS ©2010 CBS Broadcasting Inc. All Rights Reserved.
Russell Hantz

Russell Hantz, 44 de ani

Chiar dacă nu a câştigat nicio ediţie, Russell este considerat unul dintre cei mari, un concurent cu mare influenţă în joc şi unul dintre băieţii răi. Dacă nu cel mai rău. S-a clasat pe locul doi în concursul din anul 2009, Survivor: Samoa, dar performanţa lui a rămas memorabilă, fiind votat de fani ca al doilea cel mai bun jucător din istorie, după Rob Mariano.

sandra-diaz-twine-435
sandra diaz twine

Sandra Diaz-Twine, 42 de ani

Este singura concurentă de până acum care a terminat pe primul loc în două ediţii, Survivor: Pearl Islands şi Survivor: Heroes vs. Villains, iar ăsta este un merit îndeajuns de mare pentru a-şi câştiga un loc în Hall of Fame. Iar premiul ei adunat, de 2 milioane de dolari, este cel mai mare câştigat de o femeie care a participat la un concurs TV.

richardhatch_survivor_getty440_19130il-19130j0
Richard Hatch

Richard Hatch, 55 de ani

Vorbim de câştigătorul primei ediţii din State, difuzate în 2000, Survivor: Borneo, şi cel care s-a gândit pentru prima dată să formeze alianţe pentru a supravieţui în concurs. O tactică considerată, astăzi, normală printre concurenţii acestui tip de joc, însă atunci a fost monumentală.