Fashion

Cele trei ţinute senzaţionale purtate de Amal Clooney la Veneţia. Cât de sexy poate să fie!

Cele trei ţinute senzaţionale purtate de Amal Clooney la Veneţia. Cât de sexy poate să fie!

Este prima lor apariţie oficială de când au devenit părinţi de gemeni, cu trei luni în urmă. Nici pe parcursul sarcinii, pe Amal şi pe Geroge Clooney nu i-am mai văzut împreună la evenimente, singurele fotografii de cuplu fiind cele surprinse de paparazzi.

Ei sunt printre cei mai cool părinţi de la Hollywood şi, în ciuda faptului că au în grijă o pereche frumoasă de gemeni, au timp şi pentru ieşirile în oraş, dar şi pentru o apariţie fresh la unul dintre cele mai mari evenimente din industria filmului. Este adevărat, acum sunt o familie împlinită şi asta se vede şi pe chipurile lor care radiază de fericire. George şi Amal au fost una dintre apariţiile notabile de pe covorul roşu de la Veneţia. În weekend, cei doi au participat la premiera filmului  "Suburbicon", marcând prima lor apariţie oficială după venirea pe lume a bebeluşilor Alexander şi Ella, de pe 6 iunie.

Ea a purtat o superb[ rochie lila.[/caption]

Geroge ( 56) a participat la Festivalul de Film de la Veneţia în calitate de regizor şi păşit pe covorul roşu la braţ cu frumoasa lui soţie, Amal, îmbrăcată într-o superbă rochie lila de la Versace şi cu o tunsoare mult mai scurtă decât o ştiam în mod normal.

Toamna a venit cu o schimbare de stil pentru Amal.

Cu o siluetă de invidiat şi cu un zâmbet fermecător, Amal i-a stat alături lui George, ţinându-se de mână şi oferindu-şi priviri tandre, în lumina reflectoarelor. Fotografiile cu ei doi sunt de-a dreptul superbe, parcă emană dragoste şi fericire prin toţi porii. De altfel, s-au simţi ca acasă, căci Veneţia este locul în care cei doi îndrăgostiţi şi-au jurat iubire veşnică, cu trei ani în urmă.

Iar dacă vineri a uimit pe toată lumea cu rochia sa sexy de la Missoni, pentru o seară romantică la un restaurant celebru, la Veneţia a fost din nou surprinzătoare, într-o rochie lungă din voal, într-o culaore pală, cu o tunsoare nouă şi o coafură retro, completată de un machiaj impecabil. Şi, dacă tot vorbim de machiaj, acesta a fost realizat de o prietenă, Charlotte, aceeaşi care s-a ocupat de look-ul său şi la nuntă. Şi asta nu a fost singurul look al frumoasei avocate. Însăşi cea care se ocupă ca Amal să aibă un make-up ca la carte, ne-a dezvăluit celelalte două ţinute ale soţiei lui Geroge şi sunt de-a dreptul sexy.

Rochia lungă lila nu a fost singura pe care Amal a purtat-o la Veneţia. De asemenea, a ales alte două rochii spectaculoase, una de un albastru royal cu fire strălucitoare, acompaniată de o pereche de sandale interesante cu barete aurii, iar cealaltă foarte colorată, cu volane în trei nuanţe diferite de verde, de asemenea, completată de o pereche de pantofi stiletto metalici.

Rochia scurtă în nuanţe de verde este o creaţie haute couture de la William Vintage, în timp ce rochia cu franjuri şi corset, a fost creaţia unui alt brand de lux, Missoni.

Foto: Hepta, Getty Images, Instagram

Modifică Setările