Fashion

Celebrităţile care se îmbracă oribil în timpul liber

Celebrităţile care se îmbracă oribil în timpul liber

Los Angeles, CA - Hollywood's most eligible single! Jennifer Garner looks lovely as she arrives for morning church service on Sunday. Pictured: Jennifer Garner BACKGRID USA 15 OCTOBER 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

Pe covorul roşu le vedem purtând ţinute semnate de cele mai mari case de modă, aşa că nu prea au cum să dea greş. Totuşi, în timpul lor liber, la cumpărături sau la biserică, la sală sau la o plimbare în parc, aceste celebrităţi se îmbracă cu ce nimeresc. Unele ţinute sunt atât de nepotrivite, încât ne întrebăm de unde au făcut rost de aceste obiecte vestimentare. Haideţi să le vedem pe acele vedete care nu ţin cont de statutul de persoană publică şi se îmbracă bătrânicios şi plictisitor, chiar dacă ştiu că pot da, oricând, nas în nas cu paparazzi.

Jennifer Garner

Regina apariţiilor banale este actriţa Jennifer Garner. Ea are 45 de ani şi un corp de milioane, pe care şi-l ascunde, de cele mai multe ori, sub ţinute dintre cele mai şterse şi bătrânicioase. Weekendul trecut, de exemplu, Jen s-a prezentat aşa la biserică, unde s-a întâlnit cu fostul ei soţ, Ben Affleck.

Modifică Setările