Vedete

Celia a fost cerută din nou în căsătorie în India, pe banca pe care a stat Lady Diana FOTO

Celia a fost cerută din nou în căsătorie în India, pe banca pe care a stat Lady Diana FOTO camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Artista a avut parte de un moment special într-unul dintre cele mai romantice locuri din lume.

Pe aceeaşi bancă pe care, în urmă cu mulţi ani, se fotografia însăşi Prinţesa Diana într-o ipostază care avea să devină legendară, Celia şi soţul său, Ardeli Ancuţa, şi-au jurat din nou iubire veşnică.

Aflaţi în vacanţă în India, cei doi au ajuns la Taj Mahal, o bijuterie a artei musulmane şi un renumit monument închinat iubirii eterne de către împăratul Shah Jahan mult iubitei sale soţii, Mumtaz Mahal, care a murit la naşterea celui de-al 14-lea copil. În timpul zilei, zidurile Taj Majalului par a avea culori diferite. În lumina de dimineaţă, mausoleul apare roz, seara devine alb, iar noaptea, în lumina lunii, zidurile par aurii.

Aici, în acest loc atât de special din Agra, Celia a avut parte de un moment romantic neaşteptat. Astfel, după aproape 8 ani de relaţie şi aproape 7 de căsătorie, Celia şi Ardeli, părinţii unui băieţel de 5 ani, şi-au reînnoit legămintele printr-un alt inel al dragostei.

"Do you still want to be my wife?... again and again!?
- Yes! Forever and ever! ❤️🙏❤️", a scris Celia în dreptul fotografiilor revelatoare. (vezi şi galeria foto)
Modifică Setările