News

Celine Dion, amănunte din viaţa personală: ”Sunt, categoric, îndrăgostită...”

Celine Dion, amănunte din viaţa personală: ”Sunt, categoric, îndrăgostită...”

Céline Dion quitte son hôtel et salue ses fans à Paris le 28 juin 2016. Celine Dion leaves her hotel and waves her fans in Paris. June 28th 2016

În ultima vreme au tot apărut zvonuri cum că Celine Dion şi-a refăcut viaţa amoroasă, după moartea din ianuarie 2016 a soţului ei, şi de aceea e atât de expansivă şi fericită de fiecare dată când apare în public. Celine are de gând să-şi refacă viaţa amoroasă? Ei bine, Celine Dion a ţinut să lămurească toate aceste zvonuri, de dragul fanilor săi. Cântăreaţa a mărturisit pentru The Sun că încă plânge după soţul ei şi că nu s-a împăcat cu lipsa lui, deşi a trecut mai bine de un an de la tragicul eveniment. ”Probabil, voi fi în doliu tot restul vieţii mele. Rene m-a pregătit pentru viaţă încă de la 12 ani. Nu m-am văzut cu niciun alt bărbat, n-am sărutat niciun alt bărbat în viaţa mea. (...) Îmi lipseşte enorm. Îmi lipseşte – partenerul meu, omul pe care obişnuiam să-l sărut, cu care obişnuiam să fac dragoste. Omul cu care împărtăşeam grijile şi visele”, este declaraţia emoţionantă a cântăreţei de 49 de ani.

Cât despre o nouă relaţie, Celine a dezvăluit că nici nu se gândeşte la aşa ceva, pentru că încă e îndrăgostită de soţul ei. ”Acum e clar prea devreme pentru mine. Sunt, categoric, îndrăgostită de el, căsătorită cu el. Este iubirea vieţii mele. Mi-e greu până şi să mă imaginez cu un alt bărbat. Iubirea toată pe care i-am dăruit-o, încă o trăiesc zi de zi”, a subliniat Celine.

1997. Celine Dion şi marea ei iubire, Rene Angelil.

Aşadar, nici vorba de o nouă relaţie sau iubire, Celine îşi plânge încă soţul şi nu are de gând să-l şteargă din memoria ei prea curând.