Agenda

Cesar Millan la “Teo Show”: “Câinii au cheia fericirii!" VIDEO

Cesar Millan la “Teo Show”: “Câinii au cheia fericirii!" VIDEO

Celebrul antrenor şi psiholog canin a fost invitatul lui Teo Trandafir, la Kanal D, unde a oferit răspunsuri la cele mai uzuale întrebări despre comportamentul câinilor.

Invitat la “Teo Show”, Cesar Millan a oferit explicaţii interesante privind comportamentul câinilor, cum poate schimba un câine viaţa unei persoane, tehnici pe care ar trebui să le ştie orice stăpân de câine şi cum a descoperit darul “îmblânzitorului de câini”.

“Câinii au cheia fericirii, a respectului şi a încrederii. Aceştia te iubesc necondiţionat pentru ceea ce eşti. Sunt foarte multe lucruri pe care le căutam la oameni şi nu le găsim, pentru că oamenii nu mai ştiu ce înseamnă fericirea, şi o caută în aspecte materiale, dar câinilor nu le pasă de asta. Venind din Mexic, acolo suntem într-o stare de supravieţuire şi ca să putem face acest lucru trebuie să ne ajutam unii pe ceilalţi", i-a spus Cesar Millan lui Teo Trandafir.

"Americanii au totul, dar uită lucrurile de bază, cele simple. Când am ajuns în America le-am spus să nu uite să se gândească la lucrurile simple, a fost o surpriză pentru ei. Era o percepţie diferită, adusă dintr-o altă ţară”, a mai spus el la “Teo Show”.

Totodată, Cesar Millan a vorbit şi despre frica faţă de câini: “Este vorba de trei feluri de energie pe care le simt câinii: oamenii care îi iubesc, cei cărora le este teamă de câini şi cei cărora nu le plac câinii. Asta e tot! Celelalte "culori" nu există pentru animale, ci doar energiile”, a explicat acesta.

Astăzi, începand cu ora 20.00, Cesar Millan îşi va face apariţia în premieră pe scena Sălii Polivalente din Bucureşti, în spectacolul de excepţie prezentat cu succes pe marile scene europene, ca parte a turneului “Once Upon a Dog Tour”.
Modifică Setările