News

Cezar Ouatu a recunoscut: "Am avut cu Angela Gheorghiu o relaţie de dragoste!" VIDEO

Cezar Ouatu a recunoscut: "Am avut cu Angela Gheorghiu o relaţie de dragoste!" VIDEO

Deşi mult timp cei doi au refuzat să vorbească despre acest subiect, confirmarea a venit pe neaşteptate, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show".

Cezar Ouatu Angela Gheorghiu Xtra Night Show

Dan Capatos a reuşit să smulgă o mărturisire demult aşteptată de public de la invitatul său, Cezar Ouatu, care a recunoscut în direct faptul că s-a iubit cu soprana Angela Gheorghiu.

Artistul a făcut această declaraţie în cadrul rubricii "Taci şi înghite", un soi de ruletă la care invitaţii sunt supuşi unui test de tipul "adevăr sau provocare", la care pot răspunde franc la întrebările adresate de ceilalţi invitaţi sau pot evita răspunsurile consumând un preparat greu ingurgitabil.

Cezar Ouatu a preferat să fie onest şi, întrebat de Cătălin Bordea care este adevărul legat de relaţia dintre el şi Angela Gheorghiu, a răspuns: "Cred că a fost extrem de vizibil, de împărtăşit cu toată lumea ceea ce s-a întâmplat între mine şi doamna Angela Gheorghiu. De ce m-aş feri? A fost o relaţie frumoasă, de dragoste... Pentru mine este o doamnă cu D mare. Da, am avut o relaţie frumoasă, atât profesională, cât şi sentimentală, împărtăşită. Cred că pentru mine a fost o lecţie importantă în viaţa mea să fiu în preajma ei.

Modifică Setările