Gossip

Channing Tatum ne-anunţă, cumva, că va fi tată?

Channing Tatum ne-anunţă, cumva, că va fi tată?

HOLLYWOOD, CA - DECEMBER 07: Actor Channing Tatum and Jenna Dewan Tatum attend the Premiere of The Weinstein Company's "The Hateful Eight" at ArcLight Cinemas Cinerama Dome on December 7, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Jason Merritt/Getty Images)

Cel puţin, aşa cred mulţi fani atenţi la viaţa de familie a starului de cinema, după ce acesta a postat o fotografie cu soţia sa, Jenna Dewan Tatum (35), şi fetiţa lor, Everly. Frumoasa actriţă apare pe o parte, pe podea, într-un costum de sirenă violet, la fel ca şi fiica lor, însă cu abdomenul împins în faţă. Jenna pare însărcinată sau nu? Fanii spun că da... Mulţi internauţi sunt de părere că este, de fapt, o sarcină discretă. “Pare că soţioara ta are burtică de gravidă”, a comentat unul, în timp ce altul a spus direct: “Ce sarcină drăguţă!”. Cu toate că semnele unei posibile sarcini sunt prea discrete, şi comentariul lui Channing Tatum la poza cu familia sa este interesant: “Happening” / „Se întâmplă”. Se întâmplă ca frumoasa pereche să aştepte al doilea copil? Ar fi frumos!

Actorul de 35 de ani promovează filmul lui Tarantino în "The Hateful Eight" şi este căsătorit cu Jenna Dewan de 6 ani. Ei au împreună o fetiţă la fel de dulce, în vârstă de doar doi anişori.

Modifică Setările