Vedete

Charlene de Monaco şi Katy Perry, un duel glam pe covorul roşu

Charlene de Monaco şi Katy Perry, un duel glam pe covorul roşu

Mare premieră aseară, la Gala for the Global Ocean, organizată de Prinţul Albert de Monaco şi soţia, sa, Prinţesa Charlene, la Opera din Monte-Carlo.

Cu această ocazie, cuplul de aur de la Hollywood Katy Perry şi Orlando Bloom a marcat prima lui apariţie oficială pe covorul roşu, de când formează un cuplu.

Cei doi au fost într-o companie excelentă, alăturându-se altor celebrităţi, cântăreţi, actori şi modele, găzduite de Albert şi Charlene. 

Cântăreaţa de 33 de ani a arătat deosebit de elegantă în rochia ei lungă, în nuanţă somon, cu mâneci lungi din paiete, de la Tom Ford. Nici iubitul ei de 41 de ani nu s-a lăsat mai prejos, arătând fosrte şic în cosumului lui de gală. 

Însă regina balului a fost, fără doar şi poate, Prinţesa Charlene de Monaco (40), care a purtat o spectaculoasă rochie-capă, într-o nuanţă de bleumarin, cu o broderie din paiete pe un umăr gol.

Cât despre coafura prinţesei, această a fost mult mai glam şi spectaculoasă decât a cântăreţei americance, şi ea adeptă a tunsorii scurte. 

Foto: Getty Images

 

Citește și ...