News

Charlie Ottley, producătorul documentarului "Wild Carpathia", decorat de Casa Regală FOTO&VIDEO

Charlie Ottley, producătorul documentarului "Wild Carpathia", decorat de Casa Regală FOTO&VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Britanicul care s-a îndrăgostit iremediabil de România şi a realizat celebrul documentar despre frumuseţile din ţara noastră a primit recunoaşterea din partea Familiei Regale.

Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, a decorat ieri, de ziua sa de naştere, cincisprezece personalităţi, instituţii şi organizaţii din România şi din Republica Moldova, precum şi membri ai Corpului Diplomatic şi personalităţi străine.

Printre cei care s-au bucurat de această înaltă onoare s-a numărat şi Charley Ottley, producătorul documentarului "Wild Carpathia", care a primit Crucea Casei Regale pentru extraordinarul proiect cinematografic.

"România are cele mai grozave păduri care au supravieţuit, de asemenea are un patrimoniu important. Acestea sunt lucrurile care fac parte din moştenirea Românieişi trebuie să avem grijă de ele pentru generaţia următoare", a declarat Charley Ottley.

Foto: Daniel Angelescu/Casa Regală

Modifică Setările