News

Chrissy Teigen şi John Legend, din nou părinţi! Iată prima fotografie cu Chrissy însărcinată!

Chrissy Teigen şi John Legend, din nou părinţi! Iată prima fotografie cu Chrissy însărcinată!

Veşti fericite vin din partea familiei Teigen-Legend! Un al doilea prichindel îi va ţine, în curând, companie micuţei Luna, căci Chrissy e însărcinată din nou! Fostul model a postat deja prima fotografie cu burtica proeminentă! Fotografiaţi acum câteva săptămâni. Chrissy şi John vor deveni părinţi a doua oară Fanii internauţi au avut o surpriză de proporţii, ieri, când soţia muzicianului John Legend a anunţat în mediul online că e însărcinată cu al doilea copil. ”Sunt foarte încântată că nu trebuie să mai ascund asta. Oricum, celor cărora le-am spus zilele aceastea mi-au replicat că <<ah, da, ştiam deja>>”, a fost descrierea amuzantă care a însoţit prima fotografie cu Chrissy însărcinată a doua oară.

Ulterior, fericita mămică (31) a postat şi-un video în care apare alături de fetiţa ei de un an şi jumătate, micuţa Luna, şi vorbind despre frăţiorul sau surioara sa. ”Luna. Cine e aici?”, ”Un bebeluş”, pot fi auzite cele două în acea înregistrare.

Amintim că John şi Chrissy au vorbit despre dorinţa de a avea un al doilea copil în urmă cu câteva luni, anunţând că vor apela la acelaşi tratament de fertilitate care i-a ajutat s-o aibă pe Luna.

foto: Instagram

Modifică Setările