Interviu

Christian Sabbagh – „Viaţa mea era mai complicată înainte de Iulia"

Christian Sabbagh – „Viaţa mea era mai complicată înainte de Iulia"

Dincolo de ştiri, de misiunile periculoase şi de hainele lui army, vedeta Kanal D îşi încarcă bateriile acasă, alături de mai tânăra lui soţie şi de fiica lor de cinci luni.

E de 20 de ani în televiziune şi de tot atâta „în acţiune“. Acum, însă, am reuşit să-l prindem acasă, în linişte, savurând din plin viaţa de bărbat căsătorit a treia oară şi de tătic… tot pentru a treia oară la rând. Dar vorba vine linişte, căci la intervale regulate de timp tihna îi era segmentată de diverse telefoane. L-am auzit vorbind în engleză şi în franceză. Pentru cei ce nu ştiu, e nativ libanez! Adăugaţi la tot ceea ce ştiţi despre el acea doză de inconştienţă cu care se avântă în cele mai periculoase investigaţii şi veţi avea tabloul complet. Despre tihnă, dar şi despre pericol am vorbit în oaza lui verde din Bucureşti, alături de mai tânăra lui soţie, Iulia (24), în acelaşi cadru cu micuţa lor, Anais (5 luni).

OK!: Cum e să fii „tătic în acţiune“?
Christian Mă simt foarte bine. Emoţia, mângâierea, glasul unui bebeluş te schimbă total.

Deja e a treia oară când trăieşti astfel de lucruri.
Christian Întotdeauna am trăit aceleaşi sentimente profunde. Acum e o diferenţă, într-adevăr. La ceilalţi doi copii, pe lângă fostele soţii mai erau şi părinţii lor, avea cine să ne ajute. Acum suntem doar noi doi, pentru că părinţii ei sunt în Spania, ai mei nu mai sunt… Şi ne-am trezit într-o seară că n-avea cine s-o ajute pe Iulia, Anais plângea şi a fost pentru prima oară când am luat în braţe un bebeluş. Eu, de obicei, nu fac asta. Pe copiii mei, până la vârsta de un an, mi-a fost frică să-i iau în braţe. Sunt atât de fragili! Şi-mi amintesc că am luat-o pe Anais în braţe, s-a liniştit, dar mi-era frică s-o pun în pat şi am chemat-o pe Iulia. (zâmbeşte)
Iulia Când m-a chemat s-o aşez în pătuţ se vedea că e foarte emoţionat.

Cum vă sunt nopţile, liniştite sau agitate?
Iulia Am trecut de perioada colicilor, aşa că dormim bine. De la patru luni, nu mai avem nopţi agitate. Facem băiţa, mâncăm, spunem o poveste, la care este foarte atentă, şi pe urmă adoarme.

Şi pe tati de câte ori îl prinde la ora de băiţă sau de poveste?
Christian Mă mai prinde!
Iulia Acum, vrea nu vrea, trebuie să o prindă, mai ales la băiţă, pentru că a început să se mişte mult şi s-a mai şi îngreunat şi nu mă mai pot descurca la fel ca acum două-trei luni.

Înţeleg că, totuşi, aveţi pe cineva care vă ajută.
Christian Da, avem o doamnă care vine şi ne ajută la menaj, dar de Anais ne ocupăm noi. N-aş accepta ca un străin să aibă grijă de copilul meu.

Iulia, tu eşti foarte tânără, ai 24 de ani. Până să-l cunoşti pe Cristi cu ce te ocupai?
Iulia Eram încă la şcoală, ieşeam cu fetele, aveam o viaţă frumoasă în Spania.
Christian A cochetat cu moda...
Iulia Da, până să-l cunosc pe el, după care am renunţat.
Christian Consider că soţia mea e soţia mea şi atât, n-are nevoie să se expună astfel.

Şi dacă vrea o carieră?
Iulia Eu am început să studiez Medicina în Spania, dar cum a venit Anais pe lume a trebuit să renunţ după primul an. Dar am de gând, când fiica mea va împlini doi ani şi va merge la creşă, să iau de la capăt facultatea.
Christian Trebuie să-şi perfecţioneze şi limba română, că a locuit mult în Spania…
Iulia Da, am stat 17 ani acolo. Am plecat din ţară de foarte mică.

Modifică Setările