News

Christina Aguilera, victima ajustărilor nereuşite

Christina Aguilera, victima ajustărilor nereuşite

Christina Aguilera dine at Craig's Restaurant in Los Angeles

Pictured: Christina Aguilera Ref: SPL1650337 240118
Picture by: SAF / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Botoxul şi injecţiile cu acid hialuronic, dar şi operaţiile estetice reprezintă "leacul" miraculos de la Hollywood pentru o mulţime de celebrităţi, asta pentru că aşa reuşesc să îşi mascheze semnele îmbătrânirii. Adevărul este că, în unele cazuri, aceste ajustări ajută, dar de cele mai multe ori excesul atrage după sine o schimbare radicală a chipului. Chiar şi o injecţie cu botox în buze poate schimba radical fizionomia unei vedete, iar asta mai ales dacă se lasă pe mâinile cui nu trebuie.

Este şi cazul Christinei Aguilera (37) care, în disperarea de a rămâne tânără şi frumoasă, a decis să se lase pe mâinile medicilor esteticieni, iar rezultatul nu este tocmai satisfăcători. Am văzut multe operaţii estetice nereuşite sau injectări care transformau total trăsăturile femeilor din showbiz, iar acesta este un exemplu de AŞA NU!.

După ce a apărut la pe scena de la AMA cu buzele injectate, acum artista abia că-şi mai poate ţine gura încisă din cauza excesului de botox. Buzele au căpătat un aspect destul de ciudat, nenatural. Şi ea pare să fie victima unor operaţii estetice nereuşite după ce actriţe importante din Cetatea Filmului precum Meg Ryan, Melanie Griffith, Demi Moore sau chiar Pamela Anderson au ajuns de nerecunoscut după numeroasele ajustări la faţă.

Recent, Christina Aguilera a fost fotografiată într-o ţinută foarte cool la un eveniment în Hollywood. Nici look-ul de franţuzoaică şi nici accesoriile excentrice nu au atras atenţia atât de tare încât fanii să uite că buzele favoritei lor au căpătat o formă inestetică.

Fără botox.

Foto: Splash News, Getty Images

Modifică Setările