Gossip

Ciara anulează logodna la 3 luni de la naşterea copilului

de admin

Neaşteptat şi hotărât! Cântăreaţa de R&B ar fi anulat logodna cu rapperul Future, la doar 3 luni de când a născut un băiat, Future Zahir Wilburn, primul ei copil. Ciara şi iubitul ei, care mai are alţi 3 copii din relaţiile anterioare, s-ar fi despărţit din cauza infidelităţii lui, în timpul turneului.

Frumoasa artistă de 28 de ani, proaspătă mămică, este devastată de aventurile pe care le-a avut rapperul de 30 de ani, în timp ce era cu ea! “Sincer, se simte una dintre cele mai proaste femei din lume”, spune un amic al ei pentru Hollywoodlife.com. “Toţi prietenii ei i-au zis că el oricum nu era potrivit pentru un asemenea pas. I-au spus să n-aibă încredere în el, dar îl iubeşte şi a ignorat tot”, a continuat prietenul ei. Deşi unele surse citate de diverse publicaţii au păreri împărţite privind… viitorul lor împreună – unii cred că se vor împăca de dragul lui Future Jr – deocamdată, nimic nu este oficial.

Totuşi, Ciara a apărut fără inelul de logodnă în drumul spre Ibiza, la petrecerea aniversară a lui Ricardo Tisci, designer, de asemenea şi fără acum fostul ei logodnic.

FOTO WENN