Vedete

Cine e Alexandra Dinu, noul jurat de la "Românii au talent". A prezentat emisiunea Promotor, iar apoi a devenit actriţă, după mutarea în Italia

Cine e Alexandra Dinu, noul jurat de la "Românii au talent". A prezentat emisiunea Promotor, iar apoi a devenit actriţă, după mutarea în Italia camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Alexandra Dinu e în juriul de la "Românii au talent", face echipă cu Andra, Andi Moisescu şi Florin Călinescu. La începutul carierei sale, aceasta producea şi prezenta emisiunea ProMotor, iar din anul 2004 a început să-şi consolideze o carieră de succes în cinematografie, odată cu mutarea în Italia.

Dacă la începutul carierei impresiona telespectatorii cu faptul că producea şi prezenta emisiunea ProMotor la PRO TV, din anul 2004 a început să îşi creioneze un nume în serialele şi filmele internaţionale, odată cu mutarea în Italia. De-a lungul carierei a jucat în 10 seriale de televiziune în Italia şi a jucat alături de actori, precum Adrien Brody şi Antonio Banderas. Alexandra Dinu ne asigură ca la masa juraţilor, va îmbina empatia cu exigenţa şi că se va folosi de toate cunoştinţele acumulate de-a lungul carierei pentru a oferi răspunsurile potrivite şi sfaturile necesare pentru concurenţii care mai au de învăţat.

Actriţă cu o experienţă notabilă în arta spectacolului, Alexandra va lua loc la masa juriului în locul lui Mihai Petre, mai ales că îşi dorea demult să revină la prima ei pasiune - televiziunea. 

Alexandra Dinu a vorbit despre această experienţă, de jurat, despre care spune că va fi una emoţionantă.

”Mi-am propus să fiu eu, cu tot bagajul meu emotiv, cu toată experienţa mea de viaţă. Mă aştept să descopăr talente, mă aştept să mă emoţionez alături de ei, mă aştept să văd foarte mulţi oameni talentaţi, pentru că m-am uitat la câteva ediţii trecute şi am fost plăcut surprinsă pentru că avem foarte mulţi oameni talentaţi”, a spus Alexandra în platoul Ştirilor Pro TV.

”Este pentru prima oară şi este o mare provocare pentru mine. Am mai avut oferte de a mă întoarce în TV, dar nu am găsit proiectul potrivit, care să-mi placă. Alt lucru care a contat foarte mult a fost bunica mea, pe care am pierdut-o de curând, era super fan al acestei emisiuni şi mi-a spus ”de ce nu prezinţi şi tu acest fel de emisiune?”, ”nu mi-au propus”, îi spuneam eu şi imediat după ce am pierdut-o pe ea a venit şi această propunere. Am luat-o ca un semn. (...) Abia aştept să mă întâlnesc cu colegii de juriu, săptămâna viitoare. Vreau să fiu cu sufletul acolo, vreau să fiu cu sufletul acolo, vreau să fiu deschisă, vreau să trăiesc ce aud. Concurenţilor nu trebuie să le fie teamă de mine”, a mai spus Alexandra.

Alexandra Dinu şi Adrian Mutu au împreună un băiat de 18 ani

Pe 9 septembrie a fost sărbătoare mare în viaţa Alexandrei Dinu, dar şi a lui Adi Mutu. Chiar dacă cei doi au divorţat de ani de zile, ei şi-au sărbătorit copilul pe care îl au împreună. I-au făcut cele mai frumoase urări cu ocazia zilei lui de naştere. Mario Mutu a împlinit 18 ani, este acum major, poate avea permis de conducere, chiar se şi poate angaja.

Tânărul nu apare des în lumina reflectoarelor, nu a apărut niciodată în vreo emisiune de socializare, dar apare des pe reţelele de socializare. Acolo am remarcat că Mario Mutu are prieteni în România, printre care şi unul dintre fiii lui Cristi Borcea. Adolescenţii merg împreună în oraş, chiar petrec şi în cluburi, pare că au o relaţie de prietenie.

Foto: Pro TV

Modifică Setările