News

Cine e Ana-Maria Mărgean, concurenta care a impresionat-o pe Andra la "Românii au talent". Merge direct în semifinala emisiunii

Cine e Ana-Maria Mărgean, concurenta care a impresionat-o pe Andra la "Românii au talent". Merge direct în semifinala emisiunii camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

A avut un număr special, o interpretare impecabilă, iar Andra a decis să apese butonul Golden Buzz şi să o trimită direct în finala emisiunii "Românii au talent". Ana-Maria Mărgean e fetiţa talentată care a impresionat telespectatorii de la Pro TV. 

Micuţa concurentă a povestit la Pro TV că nu se aştepta să primească Golden Buzz, iar visul de a participa la Românii au talent l-a avut de mai mulţi ani.”A fost cea mai bună zi din viaţa mea până acum. Gestul Andrei este cel mai frumos mărţişor care mi s-a dăruit vreodată”, a mărturisit Ana-Maria, într-un interviu acordat pentru protvplus.ro. 

Ana-Maria Mărgean a descoperit arta ventrilociei de doi ani

Părinţii ei au descoperit că îi plăcea foarte mult să cânte. Auzea linia melodică de două ori şi o învăţa, o reproducea imediat. De la 5 ani au dus-o la canto. Imediat a început să meargă la festivaluri. Au început să treacă anii şi s-a tot antrenat.  A făcut puţin pian, dar vrea să facă şi mai mult, ar vrea să se acompanieze cu pianul. A descoperit arta ventrilociei de doi ani, de pe YouTube. De un an a luat lucrurile în serios şi lucrează cu Crina Svobodă, scrie protv.ro. 

Tânăra concurentă are acum o păpuşă profesionistă, pe Lizzie.

„Anul trecut de ziua mea am primit-o pe Lizzy (papuşa ei n.r) şi am devenit cele mai bune prietene. Eu reţin repede, am ureche muzicală. Părinţii mei au văzut asta şi m-au dus la canto”.

„Arta de a vorbi fără să îţi mişti buzele am descoperit-o acum doi ani pe YouTube şi am început să o practic în perioada carantinei când toată lumea era blocată în casă. Am început cu voci, cu exerciţii de dicţie şi am evoluat. Am început să confecţionez păpuşi din şosete, iar anul acesta am primit-o pe Lizi. M-am gândit că aici este cel mai potrivit loc să se lanseze”, a mai declarat concurenta care merge direct în finală datorită Andrei. 

 

Foto: Pro tv

Modifică Setările