News

Cine e modelul care a primit like pe Instagram de la Papa Francisc. Natalia are peste 2 milioane de urmăritori

Cine e modelul care a primit like pe Instagram de la Papa Francisc. Natalia are peste 2 milioane de urmăritori camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Ups! Contul de Instagram al Papei a dat like unui model porno. Este vorba despre o tânără de 27 de ani care pozează în ţinute foarte sumare, cu formele voluptoase la vedere. Care a fost reacţia oficialilor de la Vatican?

Situaţie neaşteptată în care este implicat şi Papa Francisc. Contul oficial de Instagram al acestuia, care are denumirea "Franciscus", a apreciat o fotografie sexy a unui model din Brazilia. Tânăra are doar 27 de ani şi calităţi deosebite. Face furori pe reţelele de socializare cu pozele în costum de baie, cu formele voluptoase la vedere. Pozează mai mult goală, decât îmbrăcată.

Este vorba despre Natalia Garibotto. Ea a observat că profilul Papei, @franciscus, a dat like unei imagini în care ea apare îmbrăcată într-o costumaţie de şcolăriţă. Like-ul a fost retras după ce vestea a început să circule pe reţelele sociale.

Oficialii de la Vatican investighează acum cum a fost posibil acest lucru şi chiar au cerut explicaţii de la reprezentanţii Instagram. „Putem exclude faptul că like-ul a venit din partea Sanctităţii Sale”, a declarat un purtător de cuvânt de la Vatican pentru The Guardian.

Cine este modelul brazilian, Natalia

Natalia Garibotto are 27 de ani, s-a născut pe 15 ianuarie 1993, în Sao Paolo, Brazilia, şi a absolvit Facultatea De Drept. Pe Instagram are peste 2 milioane de urmăritori din întreaga lume. Ce promovează? Se pare că îşi iubeşte enorm formele, corpul sexy şi pozează mai ceva ca un model din celebra revistă Playboy.

Se pare că averea Nataliei Garibotto este de 5 milioane de dolari, scrie networthlist.org.

Cum a reacţionat când a văzut că a primit like din partea Papei de la Roma? Ea a zis pe Instagram:  "Am fost încântată aşa cum ar fi fost şi oricine altcineva. Sunt o persoană religioasă deci...a fost destul de mişto." 

FOTO: Instagram

Modifică Setările