Lifestyle

Cine e Remi Martin, acrobatul care a primit Golden Buzz la "Românii au talent". A performat şi pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii

Cine e Remi Martin, acrobatul care a primit Golden Buzz la "Românii au talent". A performat şi pentru Regina Elisabeta a Marii Britanii camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

A uimit juriul de la "Românii au talent", telespectatorii, dar şi prezentatorii. Pavel Bartoş şi Smiley au decis să îi acordde Golden Buzz lui Remi Martin şi l-au trimis direct în semifinale. Cine e el?

E jumătate francez şi jumătate neamţ! Remi Martin a şocat la "Românii au talent" cu abilităţile sale aşa de tare încât Smiley şi pe Pavel Bartoş au apăsat butonul auriu şi l-au trimis pe acesta direct în semifinala competiţiei.

„Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani şi sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat şcoala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri”, a spus Remi Martin.

Acesta a dezvăluit că a performat chiar şi pentru Regina Elisabeta.

„Am avut şansa să fiu în spectacol în faţa reginei Elisabeta şi evident a fost un moment foarte important, să fiu invitat de regină. Este un moment special în viaţa fiecăruia, se întâmplă o singură dată în viaţă. Cel mai mare vis al meu este să fac spectacole şi mai mari, care să îmbine teatrul cu circul, în muzica vieţii. Fac acrobaţii la bara chinezească, care este o bară verticală de 6 metri, la care fac acrobaţii de forţă şi dinamică”, a dezvăluit acrobatul.

 „Pentru mine bucuria este că am duc numărul direct în semifinală şi că îl mai vedem o dată”, a mărturisit Smiley. „Omul a fost incredibil, făcea totul cu atâta uşurinţă cu o expresivitate incredibilă”, a spus Pavel Bartoş.

Concurentul a fost foarte fericit de reuşita lui şi a afirmat că în semifinale va avea un număr şi mai impresionant: "Eram în şoc! Nu am ştiut cum să reacţionez! Sunt foarte fericit, este extraordinar! Abia aştept să revin în semifinale şi să vă arăt un număr şi mai bun".

 

Foto: Pro TV

Modifică Setările