News

Cine este fiul necunoscut al lui Ilie Năstase?

Cine este fiul necunoscut al lui Ilie Năstase?

Ieri, în anunţul divorţului de fostul mare tenisman, Brigitte Năstase a vorbit despre un copil pe care soţul ei l-ar neglija. Uite despre cine este vorba.

Ilie Năstase a fost un Don Juan la viaţa sa. A schimbat multe partenere de viaţă, iar în urma iubirilor sale s-au născut cinci copii, patru fete şi un băiat. Se pare, însă, că Ilie Năstase ar mai avea un băiat, despre care actuala lui soţie, Brigitte, a adus aminte ieri.

Iată ce se ştie despre copiii recunoscuţi de Ilie Năstase:

Cu prima soţie, belgianca Dominique Grazia, are o fată, Nathalie, care acum are 41 de ani.

După opt ani de mariaj, încheiat în 1980, sportivul şi-a refăcut viaţa alături de Alexandra King, un fotomodel american de succes în anii '80. Întrucât toate încercările acesteia de a rămâne însărcinată au eşuat, ea şi Ilie au înfiat un băiat, Nicholas, născut pe 1 iulie 1987 de o puştoaică de 13 ani din San Antonio care rămăsese însărcinată cu un coleg de şcoală. Acum, Nicholas are 30 de ani şi locuieşte la New York şi, deşi nu este copilul natural al lui Ilie Năstase, cei doi au avut mereu o relaţie extraordinară şi ţin legătura şi acum.

Şi al treilea copil al lui Ilie Năstase este tot înfiat. Este vorba de Charlotte, născută pe 14 martie 1990 de o femeie din Miami, care la vremea respectivă se apropia de 40 de ani şi mai avea şapte copii. Charlotte locuieşte tot la New York, împreună cu mama ei adoptivă.

După divorţul de Alexandra, Ilie Năstase s-a îndrăgostit de Amalia Teodorescu, cu care, după patru ani de relaţie, s-a căsătorit la Paris, în 2004. În timpul mariajului lor de şase ani, Amalia i-a dăruit două fete: pe Alessia (14) şi pe Emma (11).

Al şaselea copil?

Cu actuala nevastă, Brigitte Sfăt, Ilie Năstase nu are niciun copil. Ea are însă un băiat, Robert (17) şi o fată, Sara (10) din două căsnicii anterioare. Tot ea a făcut dezvăluiri legate despre un alt copil al tenismanului, despre a cărui existenţă se ştiu foarte puţine lucruri.

"Mai are un băiat de 19 ani, pe care l-a văzut de câteva ori în viaţă, care-i poartă numele şi e în Paris. (...) El nu şi-a văzut copilul până în momentul în care a început relaţia cu mine, copilul care-i poartă numele şi care are 19 ani. Nu şi-a mai văzut copilul de la botez, pentru că ea (Amalia Năstase, n.r.) i-a impus lucrul ăsta”, a spus ieri Brigitte Năstase pentru „Star Magazin”.

E vorba despre Ilie Năstase Jr., care, potrivit celor de la spynews.ro, s-a născut în perioada în care Ilie Năstase abia se căsătorise cu Amalia. "Ştiu despre ce este vorba, eu ştiu foarte multe despre viaţa lui personală, însă nu vreau să o comentez", a confirmat aceasta pentru spynews.ro.

Se pare că Ilie Năstase Jr. a venit la Bucureşti să-şi vadă tatăl când avea 17 ani şi, într-adevăr, atunci i-a cunoscut şi pe copiii lui Brigitte. Adolescentul  locuieşte cu mama sa la Paris şi este şi el pasionat de tenis.

Modifică Setările