Fashion

Cine-o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat

Cine-o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat

Liga gulerelor albe

Cheryl Cole: 63%

Katherine Jenkins: 37 %

Rochia Jason Wu are un model care descrie cel mai bine stilul clasic. Croiala minimalistă evidenţiază frumos silueta feminină. Totuşi, Katherine nu a fost inspirată când a ales acea curea lată, deoarece taie inestetic silueta, în loc să o lungească, precum în cazul lui Cheryl. Cântăreaţa primeşte o bilă albă pentru părul prins, dar şi pentru pata de culoare roşie, dată de ruj şi de lacul de unghii.

High waist

Pixie Lott: 80%

Claire Danes: 20%

Încă o dată se demonstrează că alegerea greşită a accesoriilor poate face dintr-o ţinută sofisticată una anostă. Iar Claire este exemplul cel mai bun. Rochia Dior pare că nu este pusă în valoare, iar rujul aprins nu a fost o alegere chiar atât de bună. Ar fi fost mai potrivit ceva nude, în ton cu nuanţele rochiei. În schimb, Pixie a dat un aer stylish ţinutei, datorită accesoriilor bleu.

Garden party

Taylor Swift: 66 %

Amal Alamuddin: 37%

Una este o prinţesă a muzicii pop şi cealaltă este o avocată de succes pentru drepturile omului. Şi totuşi, Taylor şi Amal se pare că împărtăşesc gusturile în materie de fashion. Cel puţin când vine vorba de rochii înflorate, precum aceasta, semnată Oscar de la Renta. Cu toate că ţinuta se aşază impecabil în ambele cazuri, accesoriile fac diferenţa. Iar cele verzi creează un contrast mai frumos.

FOTO: guliver/rex features/getty images/splash news

Modifică Setările