Fashion

Cine-o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

Cine-o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat!

Anna Dello Russo: 4%

Diane Kruger: 96 %

Print mania

Diane s-a axat pe principiul „less is more” când şi-a accesorizat această rochie semnată Mary Katrantzou. Şi bine a făcut, deoarece modelul este destul de încărcat, iar sandalele simple au fost o alegere inspirată. Pe de altă parte, Anna, cunoscută pentru stilul ei excentric, nu s-a dezis nici de data aceasta, accesorizând rochia cu o pereche de pantofi sport roz şi o geantă la fel de colorată.

Kate Bosworth: 47%

Olga Kurylenko: 53 %

Tartan chic

Cu toate că Olga a ales varianta ladylike a ţinutei Dior, iar Kate a mers pe cea cu o croială clasică, ambele sunt extrem de frumoase, printul tartan fiind vedeta. Accesorizarea este impecabilă în ambele cazuri. Totuşi, plicul bleu este o alegere mai interesantă decât geanta lui Kate, deoarece acesta dă o notă mai stylish ţinutei. Frumoasa blondă primeşte, în schimb, o bilă albă pentru styling.

Selena Gomez: 80 %

Lucy Hale: 20 %

Red alert

Chiar dacă în ambele cazuri rochia Dior pare un pic cam scurtă şi cam strâmtă, Selena reuşeşte să iasă învingătoare din această luptă datorită pantofilor! Aceştia creează efectul optic de alungire a picioarelor. În schimb, Lucy nu a fost prea inspirată când a ales sandalele cu barete groase, deoarece par că îi taie inestetic picioarele. Ca să nu mai menţionăm că diva latino are un decolteu mult mai sexy!

FOTO: guliver/getty images

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările