Fashion

Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat

Cine o poartă mai bine? Voi aţi votat, noi am comentat

Când două vedete poartă aceeaşi ţinută, cine iese în câştig? Află ce-au votat cititorii pe www.okmagazine.ro! Votează şi tu!

64% Julianne Hough

36% Emmy Rossum

Black& white (foto stânga)

Cu toate că cititorii au votat-o pe Julianne ca fiind câştigătoarea acestei confruntări, stylingul ei nu pune în valoare rochia Camilla & Marc. Pantofii negri sunt banali... Ar fi putut alege o pereche de sandale, precum cele ale lui Emmy, care ar fi dat un aer mai special ţinutei. În plus, cerceii maxi şi rujul fuchsia dau o turnură spectaculoasă outfitului, care este destul de simplu.

8% Keri Russell

92% Victoria Beckham

Office chic

Atunci când îţi porţi propriile creaţii este cam greu să dai greş, iar Victoria ne demonstrează cel mai bine acest lucru! Fusta conică a fost perfect accesorizată. În plus, aceasta îi pune în evidenţă silueta perfectă. Keri a fost ceva mai îndrăzneaţă şi a ales o pereche de sandale statement, pentru care merită o bilă albă. Totuşi, haina din lână verde strică imaginea de ansamblu.

47% Lily Collins

53% Priyanka Chopra

Portocala fashion

Îmi place că Lily a ales un styling minimalist pentru rochia Maticevski, deoarece aceasta are un design şi o nuanţă care nu pot fi trecute uşor cu vederea. Iar o accesorizare excesivă ar fi încărcat prea mult ţinuta. Priyanka, obişnuită cu un stil mai opulent, specific Indiei, a ales un colier din aur roz. Nu este total greşit, dar s-ar fi putut lipsi de el, ţinând cont că şi pantofii sunt aurii.

FOTO: guliver/getty images/splash news

Modifică Setările