News

Cine o salvează pe Britney Spears? Artista trece printr-o perioadă dificilă: "Are nevoie de ajutor până nu e prea târziu"

Cine o salvează pe Britney Spears? Artista trece printr-o perioadă dificilă: "Are nevoie de ajutor până nu e prea târziu" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Felul în care solista poate trece de la extaz la agonie ne-a surprins de atâtea ori, iar perioada de izolare a dat noi motive de îngrijorare apropiaţilor ei.

N-a fost o perioadă uşoară pentru nimeni, însă Britney nu se numără printre vedetele stabile psihic, care să ducă izolarea uşor, mai ales după ultimii ani mai degrabă de fiere decât de miere. O postare de la finele lunii iulie a stârnit, din nou, rumoare în rândul fanilor şi i-a îngrijorat familia. Interpreta melodiei Toxic susţine că „s-a lăsat dusă de val...cu henna“. Mai exact, după ce s-a expus la soare până la arsuri, ea şi-a lipit tatuaje temporare de culoare albă şi s-a pozat în bikini.

Un prieten a declarat pentru revista americană People că Britney a stat o zi întreagă să-şi lipească acele abţibilduri pe tot trupul şi nu părea în apele ei. Însă acesta este doar unul dintre selfie-urile „de colecţie“ pe care cântăreaţa ni le serveşte în ultimele luni. De altfel, ea a recunoscut de bună voie pentru fanii ei că ceea ce face o face pentru că are nevoie de atenţie. Şi poate chiar are, de vreme ce bătălia din tribunale pare să o afecteze foarte tare. După ce a fost internată într-un centru de reabilitare mintală anul trecut, un articol apărut luna aceasta în Life & Style dezvăluie detalii dureroase: „Prietenii au observat multe schimbări la ea şi nu neapărat în bine. Toată lumea e îngrijorată în legătură cu comportamentul ei exagerat, care s-a intensificat pe perioada izolării. Are nevoie de ajutor până nu e prea târziu“, declara un apropiat.

În plus, de când America a declarat stare de urgenţă şi izolarea la domiciliu pe perioadă nedeterminată, Britney (38) nu s-a prea văzut cu nimeni, cu excepţia iubitului ei, Sam Asghari, „martirul“ în vârstă de 26 de ani care îi suportă, momentan, toate toanele. La începutul verii, în timp ce acesta făcea cumpărături la un supermarket, Britney se învârtea în cerc cu maşina în parcare, aşteptându-l, şi nimeni n-a putut s-o oprească, nici chiar el. O reacţie cu care fanii sunt obişnuiţi, căci în pandemie au văzut-o filmându-se aproape goală sau epilându-se în baie. Toate acestea au dus la o mişcare ce are şi un hashtag, #FreeBritney adică Eliberaţi-o pe Britney, care susţine că de vină pentru ieşirile ei în decor este chiar tatăl acesteia, Jamie, care, în 2008 a fost numit tutore peste ea şi averea ei.

Pe fir a intrat, recent, şi mama ei, Lynne, care doreşte să fie inclusă în deciziile financiare ale fiicei sale. Tatăl ei renunţase anul trecut, din motive de sănătate, la a-i mai fi tutore, această poziţie fiind preluată de Jodi Montgomery, managerul ei. Judecătorul a ordonat o nouă expertiză care să indice starea de sănătate psihică a lui Britney. Credem şi noi că mama ei, divorţată de Jamie, visează şi ea la o bucăţică din averea de peste 50 milioane $ a artistei. Singura persoană care o ajută şi îi dă echilibru este iubitul ei, Sam. Însă până la o nouă decizie în instanţă, Brit va trebui să dea socoteală în legătură cu comportamentul său şi, mai ales, cu cheltuielile.

NU ÎŞI VEDE PREA DES COPIII

După separarea de Kevin Federline, tatăl copiilor ei, în 2007, şi după derapajele frecvente post-divorţ, Britney a pierdut custodia integrală a copiilor, fostul soţ câştigând-o în proporţie de 70%. Sean (14) şi Jayden (13) nu îşi văd mama frecvent, deşi aceasta spune că ei sunt pe primul loc. Apropiaţii susţin că, în ultimele 6 luni, i-a văzut doar de câteva ori. Să sperăm că cei doi moştenitori, acum minori, nu o urmăresc pe Instagram...

Foto: Profimedia

Modifică Setările