News

Cine pe cine iubeşte în secret peste Ocean? Ei şi-au declarat dragostea pentru alte celebrităţi

Cine pe cine iubeşte în secret peste Ocean? Ei şi-au declarat dragostea pentru alte celebrităţi

Dacă te bucuri imediat ce vezi un mesaj sau o fotografie a vedetei tale preferate pe reţelele de socializare, ei bine, să ştii că nu eşti singura persoană. Chiar şi celebrităţile de la Hollywood au preferaţi sau iubesc în secret alţi artişti cunoscuţi. Vedetele, spre deosebire de tine, chiar au şansa să-i întâlnească pe oamenii care îi inspiră în realitate. Să vedem, aşadar, cine pentru cine a făcut o pasiune şi cine pe cine iubeşte în secret la Hollywood!

RYAN GOSLING, BRITNEY SPEARS şi BRAD PITT

RYAN GOSLING, BRITNEY SPEARS şi BRAD PITT

Cu mult timp înainte ca Britney şi Justin Timberlake să se asorteze în haine din denim la un eveniment, colegul său din show-ul de televiziune Micky Mouse, făcuse o pasiune pentru cântăreaţă. Aşa este, Ryan Gosling a făcut şi el parte din viaţa lui Spears. "Britney îmi este dragă", declara Gosling  în 2013, explicând că ea a fost fata alături de care juca baschet.

Dar, dacă ne întoarcem cu mulţi ani în trecut, în 2003, şi Brit îşi mărturisea dragostea pentru un actor celebru, Brad Pitt, în timpul unei emisiuni Total Request Live: "Cred că e foarte atragător, chiar sexy, potent!"