Vedete

Claudia Pătrăşcanu: "Bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii în cele 10 luni"

Claudia Pătrăşcanu: "Bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii în cele 10 luni"

Claudia Pătrăşcanu continuă războiul cu fostul soţ şi îşi strigă amărăciunea pe reţele de socializare. Deşi avea o relaţie specială cu socrii ei atunci când era căsătorită cu Gabi Bădălău, solista recunoaşte astăzi că cei doi nu s-au interest niciodată de soarta copiilor în cele 10 luni de la separare.

"Pentru toţi cititorii mei care sunt deranjaţi că-mi expun problemele de familie pe reţelele de socializare şi media... rog iertare, nu mi-aş fi dorit s-o fac, dar voi dezvălui tot timpul totulul pentru protecţia mea şi a copiilor mei. Pentru soţul meu şi familia lui, cale amiabilă ar însemna să tac şi să renunţ la copiii mei... NICIODATĂ, precizez că bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii în cele 10 luni de zile, n-au fost niciun fel de sprijin pentru noi. Ba din contră, au ajuns câteva probe la mine în care bunica, mama soţului meu, îi scria “Să nu vină cu nimic la copii, doar c-o jucărie de la benzinăre",  scrie Claudia Pătrăşcanu pe un cont de socializare.

Artista se simte pregătită să renunţe la numele de Bădălău. "În continuare vă spun că nu am aşteptări de la nimeni, mi-am achiziţionat singură o maşină, m-am mutat singură înapoi în Bucureşti, am făcut singură demersurile că şi copiii să urmeze o grădiniţă, mă ocup singură de activităţile pentru vârsta lor! Amiabil, tatăl lor şi-ar dori să nu participe la nicio cheltuială pentru copiii lui... ca urmare, să renunţe la statutul de tatăl lor, sunt pregătită oricând să nu-i mai cheme “BĂDĂLĂU”, vor avea şi mamă şi tată în CLAUDIA PĂTRĂŞCANU şi atunci nu vor mai avea nevoie de nicio pensie alimentară", a completat vedeta.

Modifică Setările