Vedete

Claudia Pătrăşcanu, schimbare de look după divorţ. Artista pare c-a întinerit! FOTO

Claudia Pătrăşcanu, schimbare de look după divorţ. Artista pare c-a întinerit! FOTO camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ca toate femeile care trec prin schimbări majore în viaţă, şi artista a simţit nevoia să dea un refresh aspectului său.

Când o femeie divorţează, se tunde. Nu e o regulă, dar devine un obicei tot mai des semnalat, chiar şi printre vedetele care trec prin astfel de evenimente.

Claudia Pătrăşcanu nu face excepţie! Şi, după mult comentata sa despărţire de Gabi Bădălău, artista a simţit nevoia unui nou start cu un nou look.

Obişnuiţi s-o vedem cu pletele lungi, cu bucle în cascadă ori prinse în coc sau coadă de cal, Claudia Pătrăşcanu s-a tuns, optând pentru o coafură cu păr mediu, cu bucle lejere.

"Arăt de 24 sau 28?", a scris artista în dreptul fotografiei cu noul său look.

"Arăţi ca o femeie puternică şi mai ales ca o mamă care ar face orice pentru puii ei!!😊 Arăţi foarte bine pentru vârsta pe care o ai... eşti frumoasă!🙏🏻", a fost unul dintre comentariile postate de fanii internauţi.

"De 20", crede un alt fan, în timp ce o admiratoare i-a transmis că: "Arăţi foarte bine!! Important e cum te simţi, vârsta e o cifră!!🤗🤗❤️".

Claudia Pătrăşcanu, care va împlini pe 6 octombrie vârsta de 41 de ani, încearcă să-şi refacă viaţa după mariajul eşuat cu Gabi Bădălău, crescându-şi singură cei doi fii şi continuându-şi cariera muzicală.

Modifică Setările