OK! goes to Dubai

Claudia Pavel (Cream) a descoperit minunile Dubaiului împreună cu fiul ei

Claudia Pavel (Cream)  a descoperit minunile Dubaiului împreună cu fiul ei camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Recent, cântăreaţa împreună cu mama şi cu fiul ei Noah, în vârstă de şase ani, au petrecut o vacanţă de vis în Dubai, unde pare că vara nu dispare niciodată. A fost o vacanţă dedicate noilor experienţe, deoarece au făcut turul parcurilor de distracţii, unde se află şi Legoland, au descoperit pădurea tropical verticală, Green Planet, construită exclusive de oameni şi au urmărit cu sufletul la gură spectacolul La Pearl. ­„A fost foarte frumos în Dubai. Noah era înnebunit,chiar şi în ultima zi voia să dăm o fugă la parcul de distracţii Motiongate. I-a plăcut foarte mult şi la Green Planet, iar show-ul La Perle a fost superb. Abia aşteptăm să ne întoarcem“.

Una dintre atracţiile acestei vacanţe a fost complexul de parcuri de distracţii Dubai Parks & Restorts, unde au avut parte de experienţe desprinse din filmele pentru copii sau din desenele animate. La Motiongate au intrat în universul lui Shrek, au trăit emoţii în Hotel Transilvania şi au vânat fantome pe tărâmul Ghost Busters.

O altă experienţă inedită au avut la Green Planet, o clădire somptuoasă de sticlă, ce găzduieşte un bio-dom cu toate caracteristicile unei păduri tropicale, cu peste 3000 de specii de plante şi animale din intreaga lume. Acesta a fost contruit cu scopul de a educa pupulaţia cu privire la fragilitatea naturii în faţa schimbărilor de mediu..

Nu au ratat nici spectacolul fabulos denumit La Perle by Dragone, asemănător show-urilor Cirque du Soleil, ce îl are ca artizan pe Franco Dragon, acelaşi care a dat viaţă spectacolelor The House of Waters în Macao şi Le Reve în Las Vegas. Acesta conţine elemente de mitologie şi cultură araba, îmbinate cu elemente acvatice inedite. Spectacolul este un mix între teluric şi acvatic, prezentat într-o impresionantă punere în scenă cu ajutorul tehnologiei moderne: cascade, podele inundate, 64 de performer şi acrobaţi din 23 de ţări şi motociclişti care sfidează gravitaţia, oferind un număr artistic într-un glob suspendat. Show-ul este atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

 

 

Comentarii