News

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda formează un cuplu: "Da, suntem împreună"

Cleopatra Stratan şi Edward Sanda formează un cuplu: "Da, suntem împreună" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Sunt tineri, frumoşi, talentaţi şi nu se mai ascund, formează un cuplu! Cleopatra Stratan şi Edward Sanda au recunoscut că trăiesc ceva mai mult decât o relaţie profesională, ci una de iubire. 

În urmă cu mai bine de jumătate de an, când au colaborat pentru o piesă, toţi spuneau că Edward Sanda şi frumoasa Cleopatra Stratan sunt iubiţi. El a făcut declaraţii atunci şi a spus că nu îi leagă mai mult decât o simplă prietenie, sunt doi artişti tineri, la început de drum. 

Ei bine, iată că timpul a trecut, s-au cunoscut mai bine, iar acum au dezvăluit: sunt împreună. Cântăreţul a povestit cum a început relaţia lor de iubire:

"Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculaţiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună şi după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim. Oricum vorbeam foarte mult şi foarte des şi cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simţit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună şi suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată văd acum în ea. E chiar ce căutam eu.", a mărturisit Edward Sanda pentru Antena Stars. 

El a mai adăugat într-un alt interviu că îi este destul de dificil să o viziteze acum pe Cleopatra din cauza restricţiilor impuse de autorităţi din cauza coronavirusului. Ea este în Chişinău, iar el la Bucureşti. 

Ce au făcut Cleopatra şi Pavel Stratan pe timpul izolării, Chişinău? 

Ce-i drept, concertele s-au sistat, filmările s-au anulat, iar munca la studio a fost amânată şi ea. Cu toate acestea, Pavel Stratan şi-a mobilizat copiii, pe Cleopatra şi pe Cezar, ambii foarte talentaţi, să-şi continue munca artistică şi acasă.

Aşa se face că, între două partide de fotbal încisă de băieţi pe hol şi în livingul vilei de la Chişinău, cei trei petrec destul de mult timp şi în micul studio amenajat acasă. "Stăm acasă, dar nu stăm degeaba!" ne spune Pavel Stratan.

Foto: Facebook, Instagram

Modifică Setările