News

Clubul mămicilor! Ellie White le-a strâns laolaltă pe mămicile din showbiz

Clubul mămicilor! Ellie White le-a strâns laolaltă pe mămicile din showbiz camera-retro icon Vezi galeria 14 poze

Celebra cântăreaţă, care a devenit mamă pentru a doua oară în luna mai, vine în ajutorul mămicilor, copiilor şi al familiilor dezavantajate din România prin intermediul a două noi proiecte. Este vorba de platforma online www.clubulmamicilor.com şi Asociaţia Clubul Mămicilor. Ellie White a fondat Asociaţia Clubul Mămicilor Artista, la rândul ei, mamă a doi copii, se va implica, alături de specialişti din diverse domenii, în informarea corectă a femeilor care îşi doresc să devină mame, ori care sunt în perioada sarcinii sau tocmai au născut şi le va oferi suportul informaţional necesar pentru a trece cu bine peste orice impas ar întâmpina. Andreea Runceanu, Ileana Badiu, Ellie White, Carmen Negoiţă, Geanina Ilieş şi Bianca Pena În plus, prin intermediul Asociaţiei Clubul Mămicilor, solista va derula proiecte cu un puternic impact social, umanitar şi ecologic.

“Clubul Mamicilor s-a născut din dorinţa de a le ajuta pe mămicile de pretutindeni, de a le oferi sfaturi utile, de a le consilia, de a le ajuta să construiască, alături de familie, sau pe cont propriu, o viaţă sănătoasă pentru copiii lor. Am conceput acest proiect bazându-mă pe propriile experienţe şi consider că este nevoie de un spaţiu unde să existe informaţii corecte, pertinente, care să vină din partea specialiştilor. În fiecare zi ne confruntăm cu probleme, iar un sfat profesionist este ceea ce avem nevoie.

Ellie-White-Clubul-Mamicilor-specialisti
Specialiştii cu care Ellie White colaborează

De când sunt mamă, am întâmpinat diverse situaţii pentru care nu eram pregatită, în ciuda eforturilor mele de a mă informa. Am avut norocul să întâlnesc oameni pregătiţi, cu expertiză, iar acum cred că a venit momentul să le împărtăşesc cu voi, mai ales că foarte multe viitoare sau proaspete mămici îmi cer sfatul.

Asociaţia Clubul Mamicilor s-a născut din dorinţa de a le fi aproape cât mai multor mămici şi viitoare mămici, care se află în dificultatea de a-şi creşte copiii, care întâmpină greutăţi şi care nu au suficiente resurse pentru a dărui copilului elementele de care ei au atâta nevoie. Totodată, sprijinul nostru, al Clubului Mămicilor, va merge şi către copii care cresc fără părinţi, fără afecţiunea unei familii”, declară Ellie White.

Ellie White a fost susţinută la evenimentul de lansare al Clubului Mămicilor de vedete din showbiz, la rândul lor mame, precum Ileana Badiu, Carmen Negoiţă, Geanina Ilieş, Andreea Runceanu şi Bianca Ioniţă.

Clubul Mămicilor îşi propune să informeze corect publicul pentru ca mamele şi viitoarele mame să îşi cunoască drepturile, să aibă acces la informaţii privind creşterea şi educarea copiilor.

În Clubul Mămicilor vor cunoaşte specialiştii din domenii precum psihologie, dezvoltare personală, nutriţie, sănătate, dezvoltare profesională, legislaţie.

Mămicile vor primi informaţiile necesare atât pe platforma online, cât şi prin seminarii şi workshop-uri organizate lunar şi bilunar în ţară.

Proiectele Asociaţiei Clubul Mămicilor în 2016

  1. Adoptă un copil la distanţă. Scopul acestui proiect este de a ajuta cât mai mulţi copii din centrele de plasament din ţară, oferindu-le sprijin cu ajutorul partenerilor, colaboratorilor, sponsorilor şi nu numai.
  2. Înfiinţarea de locuri de joacă în zonele sărace. Asociaţia Clubul Mămicilor îşi doreşte, având sprijinul primăriilor şi al sponsorilor, ca şi copiii zonele defavorizate să aibă posibilitatea şi bucuria de a se juca într-un spaţiu sigur şi destinat activităţilor pentru copii.
  3. Donează un copac unui copil. Copacul înseamnă viaţă, iar copii trebuie să înveţe de mici să respecte natura, să respecte viaţa. Asociaţia Clubul Mămicilor îşi doreşte ca mediul înconjurător să nu mai fie atât de poluat, să le ofere copiilor aer curat, astfel încăt şi-a propus să doneze un copac unui copil, să-i dea responsabilitatea de a-l creşte, de a-l îngriji. Se va porni în mai multe localităţi din ţară, mai ales în zonele în care se vor înfiinţa şi locurile de joacă, şi se vor planta copaci, oferindu-le apoi copiilor povestea şi cartea cu numele copacului.
  4. Seminarii şi workshop-uri în ţară. Un alt segment important al Asociaţiei este caravana cu specialişti care va pleca în întreaga ţară. Scopul este de a le oferi mămicilor şi viitoarelor mămici informaţii utile, dar să le dăruiască şi mămicilor singure un sprijin real.

Mai multe imagini de la evenimentul organizat de Ellie White!

Modifică Setările