Vedete

Codin Maticiuc s-a vaccinat. Prima reacţie

Codin Maticiuc s-a vaccinat. Prima reacţie

Cu gândul la viaţa de dinainte de pandemie, Codin Maticiuc a decis să se vaccineze. Omul de afaceri a explicat motivele pentru care a făcut asta.

“Vaccin plus rapel. Hai să se termine cu mizeria. Mi-e dor să petrec. M-am săturat de mască. Vreau sa merg la cinematograf, vreau la teatru, la un meci de fotbal. Vreau sa călătoresc liber. Vreau sa fac filme în voie.

Dacă mă vedeţi pe stradă de azi în zece zile să ştiţi că am anticorpi şi putem sa dăm mâna pe vechi. M-am săturat de pumnul prieteniei. Şi la fel să mă iertaţi dacă mă vedeţi fără mască vreodată. Promit sa ţin o ţigară fumeganda în colţul gurii ca sa păstrez litera legii.

De ce m-am vaccinat? Pentru ca am ales să-mi trăiesc viaţa crezând în medicină. Eu am fost vaccinat când eram mic cu ce era pe vremea aceea şi fetiţa mea la fel. Dacă am ceva merg la doctor ceea ce va recomand şi vouă. Am avut îndoieli când băieţii ăştia s-au mişcat mai repede decât oricând cu vaccinul ăsta? Încă mai am. Dar dacă medicii au hotărât că e safe enough încât sa şi-l facă ei şi familiile lor atunci e safe enough for me too”, spune Codin Maticiuc.

 

Comentarii

Modifică Setările