News

Colin Firth, către amantul soţiei: "M-ai făcut să sufăr!"

Colin Firth, către amantul soţiei: "M-ai făcut să sufăr!"

Povestea dramatică din familia actorului a culminat cu acest mesaj

Cu toţii aşteptam o reacţie din partea lui Colin în faţa unei poveşti atât de surprinzătoare. "M-ai făcut să sufăr, dar ştiu că şi tu suferi", i-a răspuns într-un e-mail Colin Firth amantului soţiei, atunci când acesta i-a scris despre relaţia cu soţia lui.

Marco Brancaccia
Colin şi Livia

Iniţial, actorul din Bridget Jones şi soţia lui, producătoarea de film Livia Giuggioli au declarat că prietenul ei din copilărie, Marco Brancaccia o hărţuieşte. Jurnalistul italian care lucrează la agenţia de ştiri Ansa ar fi început din septembrie 2016 să le trimită soţilor mesaje de ameninţare pe toate căile: apeluri telefonice prin care îi anunţa că va scrie articole defăimătoare, SMS-uri, e-mail-uri cu poze compromiţătoare. Livia susţinea că Marco ar fi început să facă asta pentru că nu suportase să fie îndepărtat din vieţile lor.

Firth a alertat procurorii italieni, care i-au confiscat jurnalistului laptopul şi telefonul. Lucrurile au ieşit la iveală săptămâna trecută, chiar în comunicatul dat de soţi pentru The Times: „În urmă cu doi ani, Colin şi Livia luaseră decizia să se separe o perioadă. În acea perioadă de pauză din mariajul lor, Livia a avut o aventură cu domnul Brancaccia. Ulterior, soţii Firth s-au împăcat. Iar domnul Brancaccia a început o campanie înfricoşătoare de hărţuire dusă pe parcursul mai multor luni. Din motive evidente, soţii Firth nu şi-au dorit să facă pubşice aceste informaţii”, spune comunicatul oficial al soţilor. Căsătoriţi din 1997, Colin şi Livia sunt părinţii a doi copii - Luca (16) şi Matteo (13). Este vorba, mai exact, de o legătură de 11 luni, începută în 2015.

Marco neagă orice acuzaţie şi spune că Livia a pretins că e hărţuită pentru a acoperi legătura cu el. „A vrut să-l părăsească pe Colin pentru mine. Aşa-zisa hărţuială de care sunt acuzat a constat în două mesaje pe Whatsapp după ce ea a pus capăt relaţiei noastre în iunie 2016 şi un e-mail. I-am scris un e-mail lui Colin Firth despre relaţia mea cu Livia, mesaj pe care acum îl regret. Iar ea a depus o plângere împotriva mea, de teamă că aş putea divulga în presă secretele pe care mi le spusese când eram împreună despre mariajul ei. În anul în care am fost împreună mi-a trimis sute de mesaje de iubire, poze, filmări, chiar şi jurnalul ei”, declară Brancaccia, care a povestit pentru Daily Mail că relaţia extraconjugală a început în vara lui 2015, după un party dat de soţii Firth la casa lor din Umbria, Nordul Italiei.

"M-am îndrăgostit nebuneşte de ea. Am simţit că ea este femeia vieţii mele. Am iubit-o foarte mult", a mai spus Marco.

Foto: Getty Images

Modifică Setările