Lifestyle

Concurentă nouă la Bravo, ai stil! Celebrities. Carmen Negoiţă a părăsit competiţia

Concurentă nouă la Bravo, ai stil! Celebrities. Carmen Negoiţă a părăsit competiţia camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

O nouă concurentă se alătură show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”. De săptămâna aceasta, vom putea urmări evoluţia Nicoletei Dragne. Carmen Negoiţă a fost eliminată din competiţie, fiind concurenta cu cel mai mic procentaj. 

Nicoleta Dragne este obişnuită cu lumina reflectoarelor, aceasta a mai participat timp de câteva sezoane la  Insula iubirii.

Pasionată de modă, mereu în pas cu trendurile în materie de fashion, Nicoleta Dragne a acceptat provocarea “Bravo, ai stil! Celebrities” cu braţele deschise şi mărturiseşte că îşi doreşte ca prin participarea ei în această competiţie să câştige atât pariul cu sine, cât şi să iasă din zona sa de confort vestimentar. 

“Pentru mine, participarea la <Bravo, ai stil! Celebrities> este mai mult un pariu pus cu mine, unul care să învingă emoţiile atunci când sunt în centrul atenţiei. De asemenea, este o provocare în ceea ce priveşte stilul meu vestimentar. Aici am ocazia să îmbrac ţinute pe care nu le-aş purta în mod normal şi cu siguranţa pot să ies din zona mea de confort. Atât o provocare, cât şi o lecţie având în vedere faptul că am ocazia să deprind informaţii corecte legate de stil”, spune Nicoleta Dragne. 

 

 

Comentarii

Modifică Setările